Un grup de catòlics ha organitzat una campanya per demanar a la Santa Seu que denegui el possible nomenament de l'actual ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, com a ambaixador d'Espanya al Vaticà. Fa unes setmanes, suposadament el ministre va manifestar el seu interès per ocupar aquest càrrec una vegada deixés el seu lloc a Interior.

Els impulsors de la campanya han imprès una sèrie de postals amb imatges de Fernández Díaz i de diversos policies intentant llançar un immigrant des de la tanca de Melilla. Al revers de les postals, dirigides a Pietro Parolin, secretari d'Estat del Vaticà, s'assegura que aquest nomenament seria "causa de divisió i escàndol". 

El text acusa el ministre de dur a terme una tasca a Interior "contrària a l'Evangeli", tot i "presumir de la seva condició de catòlic". A més, informa que tots els partits polítics han demanat la seva dimissió arran d'aquests fets i de les "accions conspiratives" i, fins i tot, la Casa Reial s'ha distanciat d'aquest "personatge indigne".