El Banc Sabadell s'ha disparat en borsa i poc després de migdia les seves accions avancen un 3,21% en l'IBEX 35 després de conèixer-se que l'entitat traslladarà la seva seu fora de Catalunya i, per això, reunirà aquesta tarda el seu consell d'administració, segons han confirmat a EFE fonts del grup.

Els títols del banc que presideix Josep Oliu, que en la sessió d'avui no havien destacat especialment per la seva cotització, avancen un 3,21 % després del migdia, fins als 1,64 euros, animat per la notícia que aquesta tarda decidirà si mou la seva seu a Madrid o a Alacant, on ja compta amb importants centres operatius.

El canvi de domicili social garantirà que el Banc Sabadell continuï sent sota el paraigua de supervisió del BCE, a més que el pagament d'impostos de la societat es durà a terme a la ciutat que aculli la nova seu del banc.

Banc Sabadell, el cinquè d'Espanya per actius, es col·loca com el valor més alcista de l'IBEX 35, després de les caigudes registrades en les sessions anteriors, fet pel qual augmenta la seva capitalització fins als 9.221 milions i acumula una revalorització d'un 27 % l'any.