Albert Rivera creu que Ciutadans podria governar Catalunya després de les eleccions del 21-D amb el suport del PP i del PSC, segons ha explicat en una entrevista al diari El Mundo. Rivera ha afirmat que Inés Arrimadas és "la persona que pot aglutinar un Govern transversal". S'ha mostrat convençut que Ciutadans pujarà molt a les properes eleccions gràcies a "un discurs de fermesa democràtica, de valors constitucionals sense complexes". Ha afegit que "els constitucionalistes estem obligats a sumar" i confia en què, en cas d'una hipotètica victòria unionista, el PP i el PSC votarien a favor d'Arrimadas a la Presidència de la Generalitat, perquè, si no, assegura, "la Història no els ho perdonaria".

Felicita Rajoy

Rivera ha felicitat la iniciativa de Mariano Rajoy d'aplicar l'article 155 de la Constitució i convocar eleccions el 21 de desembre, tot i que ha afirmat que hauria d'haver-ho fet abans. Ha afirmat que la convocatòria és una bona ocasió "per aturar aquesta bogeria". Afirma que amb una victòria sobiranista a les eleccions s'acabaria amb el procés i amb el que ha definit de "cop d'Estat".

Contra Puigdemont

Rivera ha criticat que els sobiranistes vulguin encapçalar les seves llistes amb Puigdemont, Junqueras o qualsevol de les altres persones perseguides per la justícia espanyola. "Jo mai posaria a un imputat ni per corrupció, ni per sedició, ni per rebel·lió ni per malversació al front de la meva llista", tot afegint que un pròfug no és la persona més adequada per liderar una candidatura.