La selecció espanyola ha empatat contra Rússia en un partit boig que ha fet notar el seu caràcter amistós (3-3). L'equip B del combinat espanyol ha controlat el marcador, però s'ha deixat sorprendre per una competitiva Rússia, amfitriona del proper Mundial.

S'esperava més d'Espanya, encara que fos un amistós, especialment després de fer-li cinc gols a Costa Rica, però entre la relaxació espanyola i la fúria local, el partit ha estat una autèntica ruleta russa. Cadascú mostrant les seves armes i escopetejant sense parar. Sis vegades s'han foradat les porteries: tres per banda.

Ni el fred ni la neu que havia caigut hores abans sobre la ciutat va ser un problema, ja que el sostre retràctil de l'impressionant Sant Petersburg Arena ha convertit l'estadi en una sauna amb més de 20 graus de temperatura. En l'apartat golejador també saltava la sorpresa amb un gol de Jordi Alba i un doblet de Sergio Ramos de penal. Tres gols que han mantingut els espanyols gran part del matx per davant al marcador, però que Smólov també amb dos gols, i un més de Miranchuk, l'han ajustat.

Taules a Sant Petersburg en un partit més de rodatge d'una selecció espanyola que tanca un 2017 gairebé perfecte. Rússia ha plantat cara i avisa Espanya de cara al Mundial. Els rivals també juguen i saben aprofitar les seves ocasions.