El Reial Madrid comença la Lliga amb la inèrcia de les Supercopes. Els blancs superen el Deportivo de la Corunya sense despentinar-se i sumen els primers tres punts de la temporada gràcies als gols de Gareth Bale, Casemiro i Toni Kroos (0-3).

Zinedine Zidane ha sortit amb un onze inicial de plenes garanties per afrontar el debut a la Lliga. Amb dos títols a la butxaca, el Madrid ha tornat a demostrar que és un dels equips més en forma d’Europa. Tot i la pressió inicial del Deportivo, que s’ha traduït amb dos ocasions de gol que Florin Andone no ha sabut aprofitar.

Els gallecs s’han disparat al peu. Una errada del porter Rubén Martínez ha servit la pilota en safata a Karim Benzema perquè li regalés el primer gol a Gareth Bale. Amb el 0-1, el Madrid s’ha quedat la pilota fins anestesiar el rival. Amb la possessió, els de Zidane han tornat a veure porteria. Després de 44 passades, Marcelo ha habilitat Casemiro a la frontal de l’àrea petita perquè fes, a plaer, el 0-2. Només s’havien jugat 27 minuts. I el partit ja estava mort.

A la segona part, una agressió de Sergio Ramos al defensa local Schär ha encès l’afició de Riazor. L’àrbitre li ha perdonat la targeta vermella a Ramos i, animat pel públic, el Deportivo ha tornat al partit. Però ha estat un miratge. El Madrid, amb la mateixa contundència amb la que va aixecar l’última Champions, ha tornat a evidenciar les diferències entre els dos equips.

Una carrera de Gareth Bale ha estat el preludi del tercer gol. El gal·lès ha entrat a l’àrea i ha tingut tot el temps del moment per aixecar el cap i veure l’arribada de Kroos, que ha rematat la jugada amb un xut a l’escaire.

El Madrid no s’exigia i jugar a mig gas li valia per golejar el Deportivo, un equip que haurà d’aprofitar els últims dies del mercat de fitxatges per reforçar-se si no vol arribar al maig fent càlculs per mantenir la categoria. Dani Carvajal ha comès un penal infantil sobre Bruno Gama perquè Andone maquillés el resultat. Però Keylor Navas ha desviat el seu xut a córner. Els últims minuts també han servit per veure l'expulsió (doble targeta groga) de Ramos, que es perdrà el pròxim partit contra el València.

Amb la victòria, els blancs es converteixen en els líders provisionals de la Primera Divisió.