El Barça Lassa s'ha imposat per 3-0 al Magna Gurpea Navarra per endur-se el primer punt de les semifinals del play-off pel títol. Els de Marc Carmona, gracies als gols de Dyego, Aicardo i Lozano es posen per davant a l'eliminatòria amb la possibilitat de sentenciar-la dijous vinent a Pamplona.

El resultat no reflecteix el que s'ha vist sobre el parquet del Palau Blaugrana ja que els visitants es podrien haver emportat un premi major si Paco Sedano no hagués estat, una altra vegada, excepcional sota la porteria culer. Amb 15 aturades, Sedano ha estat un mur infranquejable que ha acabat desesperant als jugadors navarresos.

Els gols de Dyego i Aicardo, amb només dos minuts de diferència, han estat un llosa per les aspiracions d'un equip que veia com les clares ocasions mai es concretaven en gols. Tot i això, el Barça ha aguantat els atacs d'un Magna Gurpea que ha arribat a estavellar una pilota al pal però que s'ha mostrat innocent en defensa.

Sergio Lozano ha fet el definitiu 3-0 a falta d'un minut per arribar al final després d'una assistència del brasiler Wilde. El resultat li permet al Barça viatjar a Navarra amb la possibilitat de plantar-se a la final solucionant l'eliminatòria per la via ràpida.