El fabricant de productes per a l'assistència a la mobilitat TotalCare ha obert mercat a Portugal i Itàlia, per iniciar el seu pla d'expansió exterior, amb la perspectiva d'ingressar a finals de 2024 més de mig milió d'euros a l'exterior. "Un fort component innovador ens ha convertit en un important player dels professionals sanitaris i de les ortopèdies i farmàcies", explica Josep A. Gómez, conseller delegat de l'empresa de Rubí.

Joe Biden

Joe Biden

Els Estats Units han decidit imposar aranzels als productes xinesos. El president Joe Biden va anunciar aquest dimarts la mesura, que castiga especialment els cotxes elèctrics, que passen de gravàmens del 25% al 100%, just després que la xinesa ByD hagi superat Tesla. Si bé és cert que la competència xinesa es pot considerar deslleial, doncs les empreses, o són de l'estat o estan molt dopades amb diners públics, el proteccionisme no és la solució, i menys per part del país que encarna el capitalisme i liberalisme i les empreses del qual fabriquen a tot el món, inclosa la Xina, buscant les millors condicions.

Daniel Yu

Daniel Yu

Gotham City Research, el fons de Daniel Yu, que va enfonsar Grifols a començaments d'any amb un informe en el qual dubtava del deute, l'ebitda i les relacions entre els accionistes i les filials de l'empresa, ha tornat a l'atac aquest dimarts. El problema és que era més del mateix, quan la farmacèutica catalana ja ha resolt els problemes de governança i dubtes comptables, i, de fet, malgrat que inicialment la borsa ha reaccionat al nou informe amb baixades, després ha remuntat i Grifols ha acabat la sessió a l'alça. Posteriorment, ha presentat resultats, uns beneficis de 21 milions en el primer trimestre.