El grup Borges es troba encara en la classificació de les empreses espanyoles cotitzades sense presència femenina als seus òrgans de direcció, segons s'evidencia l'última radiografia que ha realitzat IESE sobre els llocs de responsabilitat de la dona executiva, a Espanya. La companyia de capital familiar de Reus, el president executiu del qual és David Prats, està en el grup dels retardats, juntament amb les firmes Berkeley Energía, Nextil, Nyesa, Pescanova i Urbas.

Enric Asunción

Enric Asunción

L'empresa catalana de recàrrega d'automòbils elèctrics Wallbox, amb el seu CEO Enric Asunción, creix a un ritme accelerat i va prenent posicions, però ho fa especialment als Estats Units, on se senten ben acollits per l'administració Biden, mentre que a l'hora d'implementar un ajustament de plantilla, Espanya serà el mercat més perjudicat.

John Hoffman

John Hoffman

El Mobile World Congress (MWC) 2023 de Barcelona, que ha tingut lloc fins aquest dijous al recinte Gran Via de Fira de Barcelona a L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), ha superat les seves millors previsions superant els 88.500 visitants. El CEO de l'associació organitzadora, la GSMA, John Hoffman, ha assegurat que el MWC 2023 "ha tornat amb totes les forces" i que els expositors afirmen que s'han superat totes les seves expectatives i, en alguns casos, les dades de 2019.