Cellnex tanca per fi el relleu de Tobías Martínez. L'italià Marco Patuano, que va ser president de Cellnex de 2018 a 2019 i atresora més de 25 anys d'experiència en la italiana TIM, serà el nou conseller delegat de la companyia a partir del proper 4 de juny.

Manuel Azuaga

Manuel Azuaga

Unicaja torna a obrir la porta de sortida. Després d'haver acomiadat a la barbaritat de 20.000 treballadors per reduir costos en plena pandèmia, la sobre de l'ERO torna a sobrevolar a l'entitat que lidera Manuel Azaga, que es planteja reduir de nou la seva estructura després d'haver començat l'any amb una caiguda de beneficis del 43%. L'entitat va explicar aquest divendres als analistes que entre les opcions que s'estudien per reduir costos són la d'ajustar la plantilla, una possibilitat que els havia negat als sindicats de l'entitat només un dia abans.

Ada Colau

Ada Colau

La nova seu institucional de Cambra de Comerç de Barcelona en el 22@ haurà d'esperar. Ada Colau esgota el seu mandat sense haver formalitzat amb Cambra el conveni necessari per poder licitar la construcció de l'immoble previst al districte econòmic del 22@