La filial espanyola del grup farmacèutic italià Alfasigma va facturar 54,8 milions el 2022, un 6,5% més, i preveu arribar als 75 milions el 2028, en paral·lel amb els plans per al conjunt del grup. Per a això, la filial que dirigeix Germano Natali sondeja el mercat a la recerca d'oportunitats de compra mentre reforça les seves referències més demandades com el tractament per a úlceres Mepentol i les gases per cicatritzar ferides Linitul, una marca que aquest any arriba al seu centenari.

María Dolores Dancausa

María Dolores Dancausa

Bankinter completa el seu millor inici d'any. L'entitat liderada per María Dolores Dancausa ha guanyat gairebé un 20% més fins a 185 milions d'euros en el primer trimestre, però alhora comença a acusar l'adversitat de l'entorn amb la pèrdua de clients fins ara vinculats que se n'han anat amb la seva nòmina a una altra part. Malgrat això, l'entitat encara es resisteix a remunerar el passiu amb un interès més atractiu.

Óscar Sanguino

Óscar Sanguino

Encara que no s'hauria de posar en dubte el dret dels treballadors de defensar els seus drets de la forma que considerin, el cert és que el sindicat de pilots Sepla ha escollit un moment especialment delicat per dur a terme una vaga contra els directius de l'aerolínia rescatada per l'ICO. Ja no només perquè l'aturada de quatre dies coincideix de ple amb el pròxim pont de maig, sinó que perquè l'acció del sindicat que lidera Óscar Sanguino arriba precisament quan la companyia tracta de redreçar el rumb i posa en risc el compliment del seu pla de viabilitat.