Norwegian demostra el seu compromís amb El Prat i avança els seus plans de tornada a l'aeròdrom català. L'aerolínia que dirigeix Geir Karlsen reobrirà la seva base a Barcelona al maig, la qual cosa suposa accelerar unes setmanes la seva tornada, anunciada inicialment per al pròxim estiu. De moment tornarà amb dos avions i rutes de curt radi, però aquest moviment apunta que la recuperació de les rutes internacionals que operava des de Barcelona fins a l'esclat de la pandèmia pot ser més a prop.

Ignacio Sánchez Galán

Ignacio Sánchez Galán

Iberdrola fa un ferm pas en el compliment dels objectius del seu pla estratègic. La venda de 8.534 MW a Mèxic al fons estatal del país per uns 5.500 milions d'euros suposa una important entrada de recursos que la companyia que dirigeix Ignacio Sánchez Galán farà servir a noves oportunitats d'inversió als Estats Units i a Europa, en línia amb el seu full de ruta per reforçar la seva presència en aquelles àrees geogràfiques amb una qualificació creditícia més positiva.

Colm Kelleher

Colm Kelleher

El president d'UBS, Colm Kelleher, vol girar full com més aviat millor en el controvertit episodi que acabarà amb Credit Suisse sent engolit per UBS després de veure's abocat a la fallida. En la Junta General d'Accionistes que es va celebrar aquest dimecres, Kelleher va destacar les oportunitats d'aquesta fusió tant per a l'entitat resultant com per al país helvètic com a centre financer, però l'operació encara continua suscitant alguns dubtes, especialment per la gestió realitzada pels responsables de Credit Suisse, a qui el govern federal suís els ha negat la retribució variable, però també per la investigació oberta per la fiscalia sobre l'operació o per la dràstica retallada d'estructura a què sembla condemnat el que fins ara era el segon banc de Suïssa.