Airbnb vol ser part de la solució al problema d'habitatge que travessen moltes grans capitals. Aquest és un dels principals missatges que Mónica Casañas, directora general d'Airbnb Marketing Services, llança en l'entrevista que publica aquest dijous ON ECONOMIA. La directiva defensa que la prohibició no és el camí per millorar l'accés a l'habitatge i reclama una regulació clara i proporcionada sobre la base de la nova directiva europea que harmonitza el tema del registre de pisos turístics.

Marcos Lalueza

Marcos Lalueza

Endesa invertirà aquest any 46 milions en la millora de la xarxa i les infraestructures elèctriques de la ciutat de Barcelona dins del pla triennal d'inversions (2021-2023), valorat en uns 150 milions d'euros. La companyia elèctrica ha destinat els recursos a la millora i la posada en marxa de diverses instal·lacions i a la digitalització i sensorización de les mateixes per garantir un millor servei de la xarxa elèctrica urbana i garantir el subministrament a la ciutadania.

Antonio Zabalza

Antonio Zabalza

Tot apunta que aquest any Ercros no pot mantenir el creixement de 2022. El descens de la demanda a Europa ha llastat els seus resultats en el primer trimestre, període en què ha guanyat un 25,9% menys després d'haver vist caure els seus ingressos un 17,3% respecte al mateix període de l'any passat. Encara que la companyia que presideix Antonio Zabalza ha elevat substancialment els dividends amb càrrec als resultats de 2022, el mal inici d'any li va passar factura al seu valor en borsa. Aquest dimarts va arribar a caure fins i tot un 9%, però al tancament la correcció es va quedar en el 3,59%.