El nou centre logístic de la marca gironina de mobles i decoració de disseny Kave Home a Tordera implica una inversió de 70 milions i la creació de 150 llocs de treball. Aquest centre és tota una "fita" per a l'empresa que dirigeix Francesc Julià Ametller perquè serà clau en la conquesta de nous mercats a França i Itàlia.

Yolanda Díaz

Yolanda Díaz

La ministra d'ocupació, Yolanda Díaz, ha celebrat les bones dades d'ocupació al maig i, mitjançant un vídeo remès a la premsa, ha destacat que els 200.000 nous afiliats de mitjana registrats al maig situen ja el total de cotitzadors en 20,8 milions, més a prop ja dels 21 milions afiliats que ella mateixa ha promès que s'assoliran amb el Govern de coalició.

Carlos Bertomeu

Carlos Bertomeu

Després de quatre mesos de vaga parcial, el sindicat de pilots Sepla ha decidit incrementar la pressió sobre la companyia que dirigeix Carlos Bertomeu i ha convertit la convocatòria en indefinida per la falta d'un acord de revisió salarial amb l'empresa. Encara que és cert que Air Nostrum s'ha quedat endarrerida respecte a la resta d'aerolínies a l'hora de pactar els salaris amb els seus pilots, també els és que els pilots han rebutjat l'opció d'un arbitratge extern. La proposta de l'empresa, rebutjada pel Sepla, contempla pujades de fins al 13% per a comandants i fins i tot un 16% en segons pilots. Anar més enllà d'aquestes xifres, segons l'empresa, hipotecaria la seva viabilitat i li impediria de complir el pla de pagaments dels crèdits que va rebre de l'ICO i la Sepi per ajudar-la a superar la crisi de la pandèmia.