Les aerolínies programen una temporada estiuenca de rècord, amb 219 milions de vols, un 3% més que en la temporada de 2019, última abans de la pandèmia. És menys que l'anunciat per Aena fa un mes, a causa de la vaga de controladors aeris a França. Espanya és el segon país més afectat per aquesta aturada, després de França, i el president de l'Associació de Línies Aèries (ALA), Javier Gándara, ha alçat la veu per demanar a la UE i a França que protegeixin els sobrevols per tal que l'afectació sigui almenys menor. Més enllà dels vols que aterren a França, són molts els que sobrevolen el país partint des d'Espanya.

Juan Carlos Escotet

Juan Carlos Escotet

Abanca va tornar a perdre clients el 2022. El banc que presideix Juan Carlos Escotet en té ara menys que en 2014, any en què va començar a créixer a base de fusions i adquisicions. Alguna cosa no marxa quan Abanca va tancar l'últim exercici amb 2,1 milions de clients, gairebé 100.000 menys que l'any anterior.

Elon Musk

Elon Musk

El CEO de Twitter i de Tesla no para d'acaparar protagonisme. Ja sigui pel fallit llançament del seu coet, que va explotar divendres passat arrossegant la caiguda de Tesla en Borsa, ja sigui per les seves errants decisions a Twitter. Ara, regala el tick blau als tuitaires que tinguin més d'un milió de seguidors i corregeix la seva decisió de només concedir-ho a canvi de subscripció de pagament. En els dies previs, famosos com Halle Berry o Lebron James havien mostrat amb humor la seva negativa a pagar i, per tant, a tenir el tick blau que implica que un compte és verificat. Fins i tot el futbolista Sergio Ramos ha aixecat la veu perquè Musk es preocupa, més enllà dels ticks verificats, d'eliminar els missatges d'odi de la plataforma. Quin serà el pròxim moviment rellevant d'una empresa de Musk?