Amb la inflació i la pujada de preus, s'ha disparat l'interès per cercar les ofertes més bones en tot moment i que van més enllà dels supermercats o la compra d'aliments en general. Així doncs, la comparació de preus és la manera correcta de trobar el preu perfecte. 

Com a consumidors, sempre estem buscant productes que satisfacin les nostres necessitats. Gràcies a l'enllaç amb internet i els marketplace online, però també físics, es poden trobar oportunitats de compra més ràpides i sense donar voltes. Aquest creixement s'ha accelerat amb la covid, però ja venia de dècades enrere i, l'expansió no s'atura. Et presentem quatre aplicacions que t'ajudaran en aquest procés.

Tiendeo

La web més popular entre els consumidors per consultar catàlegs, fulletons i ofertes en línia de les botigues del teu voltant. De fet, és una de les aplicacions que més bé enllaça els formats físics que hem trobat sempre en els supermercats amb les ofertes online. Tiendeo t'aporta totes les facilitats que volguessis tenir a l'hora de fer les teves compres: pots consultar les promocions que s'actualitzen constantment, llegir els darrers catàlegs, comparar els preus dels teus productes favorits i tenir a la teva disposició la informació essencial de la gran majoria de botigues. També pots organitzar les teves compres setmanals i alhora informar-te de les ofertes que estan per caure. Actualment és present a 39 països dels 5 continents, amb ofertes de 1.226 negocis per descobrir els millors descomptes a les botigues de la teva ciutat, des dels negocis més importants als comerços locals. Actualment també pots consultar 2.503 catàlegs agrupats segons la seva categoria, com destacats supermercats, botigues de mòbils i roba. Des de la secció CHOLLOS trobaràs les millors ofertes i promocions de tot el país. Pots filtrar per la categoria que més t'interessi i preparar-te per caçar les millors gangues.

FinditApp

Actualment només disponbile per a Android. FindIt és un projecte creat per quatre joves apassionats per l'emprenedoria i motivats per voler aportar valor a la societat. Per això, i després d'observar la necessitat d'un comparador de preus multisectorial capaç d'incloure i unificar la informació dispersa d'internet, el que ells pretenen és donar a la societat una aplicació on tots els negocis, des de les pimes fins a les grans corporacions, puguin pujar voluntàriament els seus productes i preus. Tot això, per tal que els consumidors puguin saber on trobar el producte que desitgin al millor preu. L'abast de l'aplicació s'estén pràcticament a tots els sectors i models de negoci, tant de béns com de serveis , sobretot en el terreny dels supermercats i les benzineres. 

Soysuper

Aquest es presenta com un agregador de supermercats en línia perquè facis la teva llista de la compra de manera ràpida i senzilla. El principal aspecte positiu és la senzillesa de les seves accions basada en tres passos: escollit el teu supermercat preferit i fes la teva cistella; comparar preus, ofertes i terminis de lliurament. I, per finalitzar, el supermercat que triïs et portarà la compra a casa. Es presenta com una aplicació per les noves generacions: "Soysuper està format per gent com tu: solters, casats, amb fills i sense. Alguns amb hipoteca, altres de lloguer. Gent de poble o de gran ciutat. Uns tenim gos, altres mantenim un petit hort urbà, també n'hi ha que li agrada fer una mica d'esport quan el temps ho permet. El que tots tenim en comú és que no ens queda temps per anar al supermercat", afirmen com a carta de presentació des de la seva web.

Keepa

Tal com subratlla el portal especialista M4rketing Ecommerce, "aquesta eina a més de mostrar els preus històrics a Amazon, també et mostra els resultats d'eBay. El sistema mostra les diferents ofertes a Amazon i eBay en diferents categories, i hauràs de seleccionar les del teu interès per fer-ne un seguiment. També podràs fer cerques i obtenir gràfics de l'historial de preus i avisos quan un baixi". Tot i que la versió pública ja és de per si de gran ajuda, Keepa guarda més funcionalitats per als que es registrin. D'aquesta manera, podràs accedir a les característiques de Data Premium , com a eines de cerca més potents, importar i exportar grans llistes de productes, accedir a les llistes de productes més venuts d'Amazon (que s'actualitzen cada 6 hores), activar alertes de pujada de preus, etc.