Com sempre, el sorteig de la Loteria de Nadal ha deixat algunes imatges per a la història. Tothom perd el nord el dia del Gordo, la histèria col·lectiva que provoca aquest sorteig és digna d'estudi. Avui s'han resolt molt d'hora els dubtes sobre el número que ha guanyat el primer premi, el matiner 26.590. Un número que gairebé li toca a Jordi Basté. Un número envoltat de certa polèmica per la imatge d'un membre de l'organització manipulant el bombo de les boles. Però un número que, en definitiva, ha repartit molts milions, alguns d'ells a Catalunya.

trampes gordo

TVE

A Catalunya i a Alacant, on han connectat al programa La Mañana de TVE en un especial presentat per María Casado. Localitat de Sant Vicenç del Raspeig, on celebraven que els havia tocat el Gordo. La periodista encarregada de parlar amb els agraciats i amb l'administració és Natalia Escudero, que apareixia davant els espectadors especialment eufòrica i remullada en xampany. Un excés de felicitat i empatia amb els premiats que feia sospitar. Està bé que un reporter visqui amb passió el que explica, però entre poc i massa. Però tot tenia una explicació que la mateixa periodista ha confessat, impossible d'amagar el que li corria pel cos: una pluja de milions.

reportera loteria

TVE

Natalia está como si le hubiese tocado a ella. Eso me encanta”, diu Casado. Però és que le ha tocado. Perquè Escudero ha dit que ella també tenia un dècim: ″¡Oye que yo tengo un décimo, esto no es broma! Compré uno. Hombre, en serio. Esto una fotocopia de mi décimo! ¡Que mañana no voy! Natalia no trabaja mañana. Uuuuuhhhh!!”.

Felicitats. A això sí que se li pot dir ser on és la notícia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat