Ha estat un dels vídeos de la setmana: el retrobament virtual de Jennifer Aniston i Brad Pitt, dos de les estrelles més importants de Hollywood i que es van divorciar ara fa 15 anys, després de 5 de matrimoni. Els fans d'arreu del món han viscut emocionats la videoconferència de lectura d'un guió solidari en el que participen tots dos, deixant ben clara la seva sintonia. El flirteig públic ha estat molt comentats a les xarxes, tot i que hi ha un detall sorprenent i que està robant protagonisme a la parella. La raó, l'estat "molt alegre" d'un altre actor famosíssim, fumant porros sense cap pudor. 

Shia LaBeouf Brad Pitt Twitter

Shia LaBeouf Brad Pitt Twitter

La nòmina de celebritats de la gran pantalla que participen al projecte és de primera: Sean Penn, organitzador de la iniciativa i fundador de la oenagè Core Response, els esmentats Pitt i Aniston, Julia Roberts, Morgan Freeman, Matthew McConaughey o el protagonista d'aquest episodi cannàbic: Shia LaBeouf. El californià, protagonista de Transformers, Els Àngels de Charlie o la darrera cinta de la saga d'Indiana Jones anava ben servit i no s'amagava de res. Les seves ganyotes, col·locadíssim, arrasen a les xarxes. LaBeouf i la seva eufòria a l'estil d' Andrés Calamaro han fet ombra a la gran història de safareig amorós del setè art.

Shia LaBeouf fumant @rexchapman

Shia LaBeouf fumant porros @rexchapman

Jeniffer Aniston Twitter

Jeniffer Aniston Twitter

Julia Roberts Twitter

Julia Roberts Twitter

Morgan Freeman Twitter

Morgan Freeman Twitter

Shia LaBeouf fumat @rexchapman

Shia LaBeouf fumat @rexchapman

Cadascú que faci amb la seva vida el que vulgui, però vaja: si participes en un projecte solidari per a una associació sense ànim de lucre, potser millor guardar certes formes. Ara bé, entre Pitt (que ha superat el divorci d'Angelina Jolie amb una nòvia nova), Aniston i en Shia han aconseguit l'objectiu principal: milions de visualitzacions en poques hores.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat