Pablo Iglesias i Irene Montero tenen una responsabilitat major que la feina que desenvolupen com a Vicepresident del govern espanyol i com a Ministra d’Igualtat, respectivament: són pares de tres criatures. Els dos bessons Leo i Manuel, que van néixer al juny del 2018 i que ara tenen un any i mig, i la petita Aitana, nascuda l’agost del 2019, ara fa cinc mesos. Tres nadons molt petits que necessiten que estiguin per ells a totes hores. I és clar, als pares de vegades els falten mans.

Pablo Iglesias i Irene Montero embaras  GTRES

GTRES

Cal perdre de vista un nen molt pocs segons perquè la faci grossa, tal com ha experimentat el mateix Pablo Iglesias aquest matí. A primera hora, els seus seguidors de Twitter han llegit el missatge més alarmant del líder de Podem: “Hw vi”. Un tuit en clau perquè està en perill? Recorda al misteriós “covfefe” de Donald Trump.

pablo iglesias tuit

Pablo iglesias mira mobil @pabloiglesiasturrion

@pabloiglesiasturrion

La piulada ha desaparegut de seguida i Pablo Iglesias ha acabat donant les explicacions pertinents: l’autor del tuit no ha estat ell, sinó un dels seus fills. “¿Os he dicho alguna vez que hay que tener cuidado y no dejar el móvil al alcance de los peques? Pues eso”, ha comentat amb sorna a la xarxa.

pablo iglesias el hormiguero gtres

GTRES

Potser és que el nen ha sortit de dretes i li fa boicot.