A Madrid avui és festiu i tenen el cap en una altra banda. Només així s’explica l’errada garrafal d’aquest matí a l’informatiu de TVE. La presentadora Olga Zambea explica la detenció al Marroc d’un gihadista preparat per a atemptar a les processons de Setmana Santa de Sevilla: “Ha sido detenido un presunto yihadista que pretendía atentar en Sevilla”, comença. El que ningú pot imaginar és que el realitzador està a punt de tocar el botó que no és, per a regalar a l’audiència un momentàs televisiu que és carn d’APM?.

La periodista catalana María Casado, al plató de Los Desayunos i vestida amb roba d’esport. Encara li falta un munt d’estona per a entrar en directe, així que està distreta, parlant amb els companys. De cop i volta, realització d’informatius punxa la càmera que està enfocant Casado i passa això: la presentadora, enxampada primer amb el dit al nas i després lluint bíceps, fent força amb els braços, hercúlia.

maria casado musculs tve

Un lapsus monumental que ha durat 15 segons, suficient perquè alguns espectadors capturessin el moment i hagin fet córrer les imatges per la xarxa. El dia que María Casado vulgui retirar-se de la televisió, sempre podrà optar a la medalla d’or d’halterofília en unes Olimpíades.