El cantant barceloní Loquillo segueix fent amics. Cada cop que obre la boca, l'espectacle està assegurat. I no parlem de les seves aptituds musicals. En aquesta ocasió no li ha calgut opinar sobre l'independentisme català, el seu mal de cap perpetu. Tampoc signar condols esperpèntics. La 'pixada' fora de test ha estat damunt de l'escenari, en un concert a Torrelavega, Cantàbria. L'artista cantava un dels seus èxits, 'La mala reputación', quan de cop i volta aturava el recital i feia paleses les seves formes grolleres i insultants.

Loquillo escridassa un vigilant de seguretat a concert, FB

'El loco' embogia contra un vigilant de seguretat del recinte que feia la ronda, passant per davant de l'escenari. Un pecat mortal que va provocar la seva còlera injustificada. Crits penosos: "que sea la última puta vez que pasas delante de mi puto escenario". En un primer moment, el treballador ni tan sols es va adonar en un primer moment de que l'esbroncada anava per a ell. Per això va insistir amb l'abús: "vete a vacilar a tu pueblo. Aquí mando yo". El xèrif amb tupè demostrant de quina pasta està fet. Un numeret lamentable, aplaudit per alguns seguidors del cantant, fet que encara feia més patètica l'escena. A xarxes, però, li han dit de tot: "Mira como tratas a un trabajador mientras vas de progre, demócrata y defensor de libertades y derechos. A tu pueblo, vete tu, payaso."

loquillo concert crits Fb

loquillo3

Loquillo IG

loq 1loq 2loq 3loq 4loq 5

loquillo mala cara GTRES

Loquillo mala cara GTRES

Per a "Mala reputación", la seva. Després s'estranyarà de que no el suporti ningú. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat