Jordi Sevilla va ser ministre del PSOE a la primera legislatura de Zapatero. Durant tres anys, entre el 2004 i el 2007, l’economista valencià va ocupar la cartera d’Administracions Públiques. I sembla que no li va anar del tot malament, tenint en compte que ha acabat de president a Red Eléctrica de España. Les males llengües parlaran de portes giratòries...

jordi sevilla efe

EFE

Dilluns, quan la catedral de Notre-Dame cremava, els parisencs aguantaven la respiració, patint pel que pogués passar amb el monument. Però la preocupació de l’exministre pel foc a París és una altra: “¿Tenemos en ESPAÑA un símbolo nacional que nos una a todos como une Notre Dame a los franceses?”. Jordi Sevilla expressa el seu neguit a Twitter i queda com un bocamoll. Ara que crema la catedral de París, parlem del que realment interessa: Espanya (en majúscules).

La xarxa bull amb la pregunta de l’exministre, que de moment ha rebut més de dues mil respostes de les quals, la majoria, són burles. Pels tuitaires, el superglue d’Espanya és l’odi als catalans, la corrupció i personatges il·lustres com Belén Esteban o Carmen de Mairena:

Jordi Sevilla és de València. El seu primer cognom és el nom de la capital andalusa; el segon, Segura, és el nom del riu que creua les províncies de Jaén, Albacete, Múrcia i Alacant. Potser és per això que té tantes ganes que Espanya estigui unida, malgrat que de vegades sembla que està a punt d’esmicolar-se, com el seu darrer tuit unionista.