El vídeo de la vergonya té segona part. El de la parella de cuidadores desaprensives que es van gravar insultant i vexant una dona gran en una residència de Terrassa, per després compartir-ho a les xarxes socials. Un escàndol inhumà i que, sortosament, ha acabat amb totes dues expedientades, denunciades i acomiadades. Una d'elles, però, la riallera que va fer la gravació i la va pujar a Internet, ha continuat amb l'esperpent demanant unes disculpes lamentables, frívoles i que han enfurismat encara més.

VÍDEO DE LA VERGONYA:

Infermera maltractadora 2 @bcnlegendz

Infermera maltractadora @bcnlegendz

Infermeres maltractadores @bcnlegendz

DISCULPES POSTERIORS:

"Grabar este video es supercomplicado", arrenca la protagonista. Demana perdó als familiars i "a la demás gente", diu. Vaja, que té feina, perquè la seva indignitat l'han vista fins i tot a Lapònia. "No voy a justificarme, asumiré las consecuencias. Soy consciente y lo reconozco", continua. Malauradament per a ella, la seva credibilitat és inexistent. I ho acaba d'adobar quan pronuncia el que, segurament, més li preocupa: deixa les xarxes socials. Per un temps, és clar. "Cierro la cuenta hasta poder subir un video en mejores condiciones". Fetén. Per dir aquesta bajanada, millor que hagués callat per sempre més. Perquè l'onada d'enuig ha esdevingut tsunami. Un dels que no s'han callat ha estat el periodista de TV3 Nicolás Valle, que diu el que molts pensem: "té les neurones per estrenar"

Nicolás Valle Secrets de Guerra TV3

Nicolás Valle, Secrets de Guerra - TV3

Infermera maltractadora Twitter

Disculpes infermera maltractadora Twitter

Les residències vivint un calvari pel coronavirus, milers de treballadors sotmesos a una pressió màxima, els nostres avis i àvies indefensos i morint... i alguns i algunes dedicant-se a vexar-los per aconseguir seguidors i 'likes', la seva única missió a la vida. Demencial.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat