Imaginin ser un usuari normal de les xarxes socials i veure que, en qüestió de 24 hores, una de les teves publicacions es dispara fins a l'infinit. Un vídeo del comiat de solter d'un dels teus millors amics, a qui heu tapat els ulls per portar-lo a l'aeroport amb destinació desconeguda. El document ha de ser molt bo per acumular 3 milions de reproduccions en un dia, i les que estan per venir. I ho és, sens dubte. Té molt de mèrit: no és violent, ni ofensiu, ni conté contingut delicat o polèmic. Una proesa. El truc? L'espontaneïtat i uns fitxatges de campanetes: els germans David i José Manuel Muñoz, els Estopa

El duo musical de Cornella de Llobregat és un dels més famosos i estimats de l'Estat. Hi ha una munió de seguidors de tota mena​ que els admiren per la seva fusió del pop rock amb tocs de rumba catalana; per les seves lletres divertides i irreverents, i no menys important: un tarannà accessible, simpàtic i proper. Algunes de les seves cançons provoquen un efecte immediat: sense adonar-te'n comencés a taral·lejar-les en qualsevol ocasió. I és clar, si a més a més ets un fan molt fan, les pots cantar de dalt a baix sense equivocar-te ni en una coma. Doncs bé, els Muñoz han tornat a comprovar el magnetisme que desprenen quan s'han vist sorpresos a la cafeteria de l'aeroport de Tenerife mentre reposaven forces abans d'agafar un avió. La seva reacció és d'or.

Estopa aeropuerto Twitter
Els Estopa flipant a l'aeroport / @adringonzalez2

El nuvi, com dèiem, duia els ulls tapats, uns auriculars a tot volum incrustats a les oïdes i, tot cal dir-ho, un vestuari que feia impossible perdre'l de vista entre una multitud. Els seus col·legues van veure l'oportunitat de la seva vida en trobar-se amb els Estopa a la cafeteria. De manera sigil·losa i dissimulada, li van posar 'Tu calorro' al reproductor del telèfon mòbil. I va començar el xou: el noi ho estava donant tot sense saber que tenia un públic molt selecte. En David és el primer que reacciona: vol cerciorar-se que el paio no veu absolutament res, i que tot no estigui preparat o sigui la típica càmera oculta. I així és. Els germans deixen que el "cantant" se venga arriba per sorprendre'l com mai a la seva vida.

novio despedida soltero Estopa Tik Tok @adringonzalez2
El nuvi donant tot cantant una d'Estopa al seu comiat de solter / @adringonzalez2
Estopa despedida de soltero Twitter
El nuvi a punt d'al·lucinar com mai en la seva vida / @adringonzalez2

S'abaixa l'antifaç i la cara d'impacte del noi és antològica, no s'ho podia creure. Mentrestant els Estopa es petaven de riure, com feia la resta de viatgers que miraven l'espectacle. Després d'al·lucinar, els abraça i rep una resposta sensacional d'en David: "Les ha costado una pasta, ¿eh?". Colossal.

@adringonzalez2 despedida de soltero de david..sorpresita en el aeropuerto🙄🤣🤣#estopa #estopatodalavida #aeropuerto #elprat #barcelona #viral #despedida ♬ sonido original - Adrián Gonzalez
Estopa despedida de soltero reaccion Twitter
La cara de sorpresa del nuvi en trobar-se cara a cara amb els Estopa / @adringonzalez2

Diuen que el dia del teu casament és un d'aquells que recordes durant tota la vida. Doncs bé, aquest nuvi té competència: el comiat de solter ha estat insuperable.