Ares Teixidó ha viscut aquesta setmana el seu millor dia de l’any. Ho ha explicat ella mateixa al seu compte d’Instagram, quan ha reivindicat Sant Jordi com la jornada més especial que es celebra cada any a Catalunya.

ares teixido rosa sant jordi instagram

@aresteixido

La popular presentadora catalana ha compartit a la xarxa les històries del seu 23 d’abril, i no tenen pèrdua. La lleidatana es va desplaçar fins a la plaça Universitat de Barcelona i va anar a La Petonada organitzada per Òmnium Cultural amb el suport de més de 15 entitats del col·lectiu LGTBI. Allà es va trobar amb la periodista Imma Sust i l’actriu Itziar Castro, que la va rebre amb màxima excitació. “¡A esta mujer me la quiero tanto! Es como una hermana para mí”, se sent dir a l’Imma Sust al vídeo d’Instagram Stories. Castro aprofita per tirar-li els trastos a la presentadora, totalment desfermada: “Pues ahora me la voy a tirar, a tu hermana”. La resposta: “Hazlo. Es un poco guarrilla. A les imatges no es veu el que va passar després, però al damunt l’Ares hi deixa escrit: “Me besé fuerte con Itziar Castro y tengo pruebas”.

ares teixido instagram itziar castro

@aresteixido

Al segon vídeo, el petó entre l’Ares Teixidó i l’Imma al mig de la plaça i el lema “viva el poliamor” de la periodista del Segrià.

ares teixido instagram imma sust

@aresteixido

Ares Teixidó ho ha explicat tot sobre el seu millor Sant Jordi. Tot, excepte el que va acabar passant amb l’Itziar. Que es van fer un petó és segur. Però el final de la història només el coneixen elles dues.