Picabaralla entre grups municipals de l’ajuntament de Madrid, que es tiren els plats pel cap a les xarxes socials a propòsit de l’incident d’Air Canada. I és que després d’hores de neguit, sense saber si l’avió podria aterrar amb èxit a l’aeroport de Barajas, hi ha qui ahir va acabar alliberant la tensió acumulada en forma d’acudits. Entre ells, el community manager d’Izquierda Unida Madrid Centro, que ha provocat la fúria dels populars a la capital espanyola per una broma sobre l’alcalde, José Luis Martínez-Almeida.

Almeida Villacís Levy EFE

EFE

Quan l’aeronau va tocar terra, les xarxes socials es van omplir de mems amb la imatge-radar del recorregut que havia fet abans d’aterrar: el nom de l’activista ambiental Greta Thunberg, el crit d’Estefaníaaaa a La Isla de las Tentaciones o allò de “con un seis y un cuatro...”:

De tots ells, n’hi ha un que s’ha fet especialment viral: el muntatge d’IU amb les lletres “Almei Carap”, que fa referència al lema “Almeida Carapolla” que humilia l’alcalde de Madrid. Des del PP de la ciutat han contestat indignats:

Almeida Ayuso bufandes Espanya GTRES

GTRES

IU Madrid, seguint l’exemple del PP a molts municipis catalans, no té cap regidor a l’ajuntament. Com un pati d'escola...