José Luis Martínez-Almeida només ha necessitat dues setmanes de mandat per retornar Madrid als anys de caciquisme d’Alberto Ruiz-Gallardón i Ana Botella. La mateixa setmana que el nou alcalde de la capital espanyola es passa per l’aixella el canvi climàtic i suprimeix Madrid Central, l’ajuntament ha sancionat un jove per dur una enganxina amb el lema “Almeida Carapolla” a la samarreta. Així mateix ho ha denunciat el noi al seu compte de Facebook.

almeida pp EP

Europa press

Segons el jove, l’ajuntament de Madrid l’ha denunciat “por insultar a una autoridad”. A les xarxes socials, la indignació amb el nou govern municipal és total. Els opositors a Almeida estan tan emprenyats que han fet viral l’etiqueta #AlmeidaCarapolla per donar suport al jove i han inundat la xarxa de muntatges fotogràfics que humilien l’alcalde. “No volien caldo?”, han pensat. Doncs dues tasses.

No és la primera vegada que Martínez-Almeida és protagonista d’una polèmica encesa a la xarxa. Al maig, el nou alcalde de Madrid va ser enxampat fent ‘like’ a la pornografia de Twitter. Ara el retraten amb uns genitals masculins al cap. Reaccionarà de la mateixa manera que amb els pits de l’actriu de cinema per a adults Little Caprice?