Fins i tot les persones que mai no han estat a Londres poden dir-te quins són els principals punts destacats de la ciutat. Qui no ha sentit parlar del London Eye, el Big Ben, el Tower Bridge o el Palau de Buckingham? Però Londres és enorme i amaga innombrables racons amb autèntic sabor que val la pena visitar, sobretot si ja has estat a Londres en una altra ocasió i coneixes els espais clàssics de la capital del Regne Unit.

Aquí tens deu llocs realment genials que hem seleccionat per a tu i que et convidem a gaudir sense l'aclaparament dels turistes i amb l'objectiu de tenir una experiència més única i real. Barris acolorits, pubs extravagants, jardins menys coneguts i algunes de les millors vistes. Deu joies ocultes de la capital anglesa que no et voldràs perdre la pròxima vegada.

Saint Dunstan in the East

Construït originalment en els segles XI-XII, el que queda és un projecte arquitectònic increïblement atractiu en el qual les parets restants de l'església es van incorporar a un petit i bonic jardí. Un oasi verd i tranquil a només 10 minuts a peu del Tower Bridge.

Little Venice

Una sèrie de canals poblats d'arbres amb acolorits vaixells que serveixen com a cafeteries. Te de la tarda o brunch en un vaixell en un canal de Londres. Alguna cosa més londinenca que això? Inclouen des de Hyde Park fins a Warwick Avenue, prou a prop del centre de la ciutat com perquè puguis encaixar-lo entre altres atraccions.

Neal's Yard

Si t'encanta caminar sense rumb fix a la recerca de carrers plens de color, racons bonics, llibreries secretes i salons de te tranquils, llavors t'encantarà aquest petit carreró anomenat Neal's Yard, a només uns minuts a peu de l'estació de tren de Covent Garden.

Cases de Neal's Yard
Cases de Neal's Yard

The Vaults

Són túnels subterranis ocults en les profunditats de la famosa estació de Waterloo. És un lloc fascinant en el qual, malgrat l'estil de vida clandestí i alternatiu, resulta molt segur i acollidor. No te'l perdis si t'encanta l'art de carrer i les coses extravagants.

Museu de Sir John Soane

Fresc, boig, increïble, extravagant, fascinant... Costa descriure un dels llocs més inusuals de Londres: el Museu de Sir John Soane, un arquitecte i col·leccionista d'art que va utilitzar la seva pròpia casa per provar tota mena d'idees arquitectòniques i atresorar més de 45.000 objectes.

The Churchill Arms

Ubicat en l'àrea de Notting Hill de la ciutat, The Churchill Arms és un pub amb una bonica varietat de decoracions florals. La primavera és una de les millors èpoques per visitar-lo, ja que pots veure les flors en el seu apogeu, encara que el pub és increïblement bonic en qualsevol època de l'any.

Royal Exchange

Si t'agraden els llocs on la vida moderna es barreja amb la història, aquest és el teu lloc. Establert el 1566 com el primer lloc de negociació d'accions de Londres, aquest edifici icònic és un dels llocs on s'anuncia al públic el regnat del nou monarca. Impressionant per fora i per dins.

Mercat de Leadenhall

Londres no té escassetat de mercats per visitar, però aquest és un dels més bonics, amb un sostre ornamentat que compta amb finestres de vidre i bigues corbes. Data del segle XIX i és de colors brillants i increïblement fotogènic.

Primrose Hill

Un dels sis miradors protegits de Londres, des del cim de Primrose Hill pots veure tota la ciutat davant de tu. Quan el cel està net, és fàcil detectar punts de referència com el London Eye, The Shard i BT Tower en la distància.

Mercat de flors de Colúmbia Road

Una de les veritables joies ocultes de Londres. Amagat en l'East End de Londres, el mercat es duu a terme tots els diumenges al matí. Unes 50 paradetes venen totes les flors i plantes que puguis imaginar.