Carles Puyol, un dels futbolistes catalans més estimats; Vanesa Lorenzo, reconeguda model. Tots dos, parella mediàtica, i ara també ambaixadors de Catalunya.

Puyol i Lorenzo són la nova imatge del vídeo llançat per la Conselleria d’Empresa i Coneixement per promocionar el país com a destinació turística.

Les imatges són part de la campanya Catalunya Advisors, que pretén donar a conèixer el territori a través de les vivències personals.

En el cas de Carles Puyol (La Pobla de Segur, 1978), explica que ha nascut arrelat al camp, on els habitants “es fan costat els uns als altres” i entre tots “mantenen viu el llegat dels seus i el valor de la tradició”.

Davant hi té Vanesa Lorenzo (Barcelona, 1977), que recorda “el so de les onades, els pins, la sal” a la seva infància. “Tu ets de muntanya, però jo de mar”, li diu a la seva parella.

El futbolista posa de relleu els valors de ”l'esforç, el compromís i el treball” que ha après de la terra, mentre que la model valora la “diversitat” i la “tolerància” amb les quals ha crescut a Barcelona.

El vídeo conclou que “Catalunya és això”, mar i muntanya, ciutats i pobles, modernitat i tradició... En definitiva, "un gran equip".