A tots ens ha passat que hem començat a organitzar un viatge i l'estrès s'ha apoderat de nosaltres. Calma! Avui dia amb l'ajuda d'Internet no tens de què preocupar-te a l'hora de planificar una escapada en qualsevol època de l'any. Existeixen moltes aplicacions per a Android i iPhone que et permetran gaudir del teu viatge com mai i volem mostrar-te-les.

PackPoint

Molts de vosaltres, encara que us encanti viatjar odieu el moment de fer la maleta. Què m'emporto? M'oblidaré alguna cosa? Tots els vostres dubtes es resoldran gràcies a PackPoint. Està disponible per a Android i per a iPhone i t'aconsellarà sobre quin equipatge has de portar segons el teu destí.

Packpoint

XE Currency

1 euro equival a... Si no saps a quant equivalen els teus diners a qualsevol país del món... Aquesta és la teva aplicació! A més, si el nostre viatge compta amb diverses etapes en què necessitarem XE Currency podem acumular els canvis sense haver d'esborrar-los. També ens permet utilitzar-la sense connexió a internet si recordem guardar els tipus de canvi utilitzats. Està disponible per a ambdues plataformes.

Xe currency

Tripadvisor

Us portem la guia de les guies. Tripadvisor és una dels webs més ben qualificats d'hostaleria i hostalatge del món. El que pretén aquesta aplicació és identificar el lloc on se situa l'usuari i explicar-li el que li pugui ser útil del seu voltant. Restaurants, monuments, històries de barris... la seva infinitat de fotos i vídeos t'ajuden a escollir el que millor s'adapta a tu i les crítiques dels altres a saber descartar. Disponible gratis en iOS i Android. Tota una meravella!

tripadvisor

Airbnb

Oblida't dels hotels i aprèn una nova manera de viatjar. Compartir casa amb un altre aventurer, buscar un lloc conforme a les teves preferències i gaudir d'una major flexibilitat és el que Airbnb posa al teu abast. Si ja saps on vas a menjar, quines activitats faràs i a quins espectacles assistiràs, però no tens allotjament, aquesta aplicació per a iOS i Android et posa en contacte amb locals que ofereixen les seves cases amb preus d'allò més assequibles.

airbnb

Spotify

Són molts els que no poden imaginar un viatge sense música, pel que et recomanem Spotify. Les hores passaran més ràpides que mai. Escolta totes les cançons i amenitza el camí. També disponible per a ambdues plataformes. 

spotify

Skyscanner

No has reservat encara el teu viatge? Amb aquesta aplicació podràs comparar els preus de tot el mes per escollir els dies més econòmics. A més, veuràs les últimes ofertes de totes les companyies aèries. I Skyscanner no només et solucionarà els vols, sinó que posa els millors hotels i lloguers de cotxes al teu abast.

skyscanner

Moovit

Viatjar mai ha estat tan fàcil! Obté les indicacions pas a pas mentre recorres qualsevol destí, carrer o parada de transport públic. T'avisarà, també, de les modificacions d'horaris de trens i autobusos, alertes de servei i tots els detalls que et vagin a ser útils de les rutes al mapa, perquè sàpigues com trobar el que tant vols trobar. Disponible en iOS i Android.

moovit

Splitwise

Segur que en el teu grup d'amics més d'un haurà demanat diners en algun moment. Sempre es fa incòmode deure diners a algú i que et vagi recordant allò que alguna vegada et va deixar. El millor en el cas d'anar de viatge, dividir les despeses d'una casa o repartir-se els cafès és anar apuntant-s'ho i veure què li toca a cadascú. I per sort existeixen aplicacions com aquesta. Amb Splitwise podreu posar en ordre els vostres comptes pendents. Amb crear un grup en l'app amb les persones que comparteixen despesa i introduir les diferents factures amb import, data, categoria i la quantitat que s'ha d'aportar, hi haurà suficient per aclarir els vostres dubtes.

splitwise

Wave Let's Meet App

Imagina. Te'n vas de festival, de viatge o simplement a fer un volt per una ciutat desconeguda i perds els teus amics de vista. Fora preocupacions. Aquesta aplicació et permetrà crear un mapa privat amb fins a 10 amics. Gràcies a Wave Let's Meet App sabràs on és cada un. A més, disposa de xat privat per poder comunicar-t'hi i decidir on quedar.

wave

MiNube

El bonic de viatjar i perdre's és deixar-te aconsellar pels qui ja han estat en el teu nou destí. No ens adonem que moltes vegades lluny dels llocs turístics és on es troben els racons més bonics. Per això, et mostrem aquesta aplicació. Amb ella podràs compartir els teus llocs favorits i descobrir-ne alguns de nous gràcies als altres usuaris.

minube

Groupon

Si el que et preocupa del teu viatge són els diners que hauràs d'invertir, amb aquesta app podràs aconseguir grans descomptes per a restaurants, espais fitness, hotels, plans i... Molt més!

groupon

Presence

Tots hem temut alguna vegada que entrin a robar a casa nostra mentre ens trobem fora. Amb Presence podràs tenir una càmera de seguretat per aturar el moviment que sigui detectat a casa.

presence

Amb l'ajuda de totes aquestes aplicacions per a Android i iOS que t'hem aconsellat aconseguiràs despreocupar-te i gaudir al màxim de les teves escapades. Fins aviat, viatger!