EN Blau segueix sent l'únic mitjà que està explicant en exclusiva i en temps real què està passant amb el programa més accidentat de TV3, el late night Zona Franca. Fonts de la CCMA van confirmar que els dos noms que estava valorant per presentar el programa després de la sortida de Joel Díaz eren Isma Juárez, que ha confirmat que l'hi van oferir però que no ha acceptat la feina, i Vador Lladó, que s'hi va postular però no tenia el vistiplau de la cadena i la productora Atomic Beat i ha acabat fitxant per una cadena privada de TV per fer un magazine de migdia. EN Blau ha accedit en exclusiva a les imatges que demostren que TV3 aposta per seguir amb el programa i estan gravant pilots. Aquesta és una imatge en exclusiva del programa que es va gravar aquesta setmana a la nit per fer proves del nou presentador:

Pilot de Zpona Franca Exclusiva EN Blau
Pilot de 'Zona Franca', foto: Exclusiva EN Blau

A la foto s'hi veu el regidor, les noies de la banda musical i empleats del programa, però no apareixen el convidat que va fer de conillet d'Índies i el presentador que li feia les preguntes. EN Blau avança que el famós que es va prestar per anar de convidat a un pilot que no s'emetrà és Sebastià d'Arbó. Ha anat el professor D'Arbó com a exorcista del programa? És evident que al plató li cal una bona neteja de xacres pel mal rotllo dels acomiadaments, les dimissions i la suspensió indefinida de l'emissió. Cal eliminar algun fantasma. La realitat és que estan provant nous presentadors i el convidat especial de confiança és el professor D'Arbó, que porta des de 1966 fent televisió als estudis de Miramar a TVE i és una eminència, de la TV i en parapsicologia. Aquestes són les imatges del professor a TV3 de nit:

Zona franca 2 EB
Sebastià d'Arbó a TV3 per al pilot de 'ZF', foto: EN Blau
Zona franca 3 EP
Sebastià d'Arbó a TV3, foto: EN Blau

Fonts del programa s'han negat a comentar amb EN Blau les novetats de Zona Franca. Però TV3 té milers de treballadors i només cal preguntar perquè els lectors tinguin respostes. I sí, eliminats Vador Lladó i Isma Juárez de la travessa, TV3 i Atomic Beat estan provant noves cares als pilots. Els dos nous presentadors que s'estan provant són un famós youtuber català i un dels col·laboradors de Zona Franca que ja hi eren quan el presentava Joel Díaz. Un tipus Ignasi Taltavull, monologuista, còmic i amb prou fusta per entomar el repte. Però EN Blau es reserva els noms. Queda clar que és una aposta per un públic jove i una cara no tan coneguda com la de Vador o Isma. L'exclusiva és doble: Zona Franca no s'atura, segueix fent pilots amb la ferma voluntat de seguir fins al juny (hi ha 1,3 milions d'euros en joc) i s'estan provant cares menys conegudes. Un youtuber i un col·labo de ZF. Continuarà.