Chapeau per Carlos Latre. Ovació i aplaudiments eterns per les deu hores que va estar davant els espectadors del seu canal de YouTube fent un programa especial per recaptar fons per a la investigació del coronavirus. El seu #yomecorono va ser un èxit. Van desfilar des de Joan Manuel Serrat fins a Andrés Iniesta, passant per Íker Casillas, Aina Clotet, Évole, Tricicle i moltíssims més. Amics i coneguts. Tots disposats a donar un cop de mà. I evidentment, no hi podien faltar els seus estimats companys del jurat de Tu cara me suena.

jurat tcms

@angelllacer_oficial

Impossible de reunir-se físicament i anar a dinar tots junts, el confinament va fer que la reunió de Latre, Àngel Llàcer, Lolita i Chenoa fos via telemàtica en el programa que presentava el primer.

latre lolita chenoa llacer rient

YouTube

La marató solidària de Latre va tenir el seu moment àlgid amb aquesta escena, que es va produir cap al migdia. Es nota que s'estimen. Transpirava el bon rotllo que tenen. Una connexió hilarant que va deixar una sensació en els espectadors: enveja per no poder ser en una reunió de programa de Tu cara me suena. Per què? Perquè les bromes eròtico-festives anaven que volaven, "y siempre es así, ellos tres no paran de decir guarradas en las reuniones", es queixava simpàtica Chenoa. Tot va començar perquè era l'hora de dinar. Latre, amb verduretes.

latre lolita chenoa llacer platan verdures

YouTube

Lolita, amb l'aperitiu. Pel que sembla, els companys de Chenoa sempre tenen una broma o comentari picant a la boca. O com aquest dimecres, uns chochos. O uns tramussos, tal i com els coneixen a moltes parts d'Espanya, com Andalusia. En menjava Lolita i li recomanava a la mallorquina que en mengés de tant en tant. Llàcer fica cullerada: "Chenoa, si buscas entre tus piernas, también encontrarás uno". O quan fan broma amb la filla de Lola Flores, de més edat, dient que li costa connectar-se a l'ordinador, "¡Pero si no sabe ni cómo funciona el satisfyer que tiene en la mesilla!". I ella, "yo soy más antigua, a mí me gusta a pelo, con estas maniiitas". El millor, però, va ser quan l'actor i director desapareix i torna a escena amb un plàtan.

latre lolita chenoa llacer platan2

YouTube

"Chenoa, te voy a enseñar a comer bien un plátano... Lo tienes que practicar, y más, si te tienes que casar, porque tú eres virgen". I en un tres i no res, Llàcer pela el plàtan i se'l posa sencer a la gola.

platan

platan2

YouTube

Els espectadors, amb els ulls com taronges, Chenoa la primera, cridant: "¡¡¡Aaayyy, qué ascooo!!! Esto es un bochorno". Bon humor, rialles, picardia... naturalitat, al cap i a la fi. Celebrem i aplaudim el bon rotllo dels quatre. Pots veure-ho en el vídeo de la marató de Latre, a partir del minut 5h 36' 20":

Latre, Llàcer, Chenoa, Lolita... Bravo.