Els Sardà han trepitjat una tifa. Rosa Maria Sardà pateix càncer i Xavier Sardà, passejant precisament el seu gos pel poble on viu, Canet de Mar, va ensopegar el 31 de desembre. El resultat segons revela la revista Semana és un fort cop al cap. Van portar-lo a l'hospital pel traumatisme craneoencefàlic i ha estat una setmana ingressat sotmetent-se a proves neurològiques. Del 31 al 5 s'ha passat el tertulià de La Sexta a una clínica de Barcelona.

xavier sarda gtres

GTRES

A punt de fer 62 anys, el petit dels Sardà ja descansa a casa seva. El seu company de tertúlia a La Sexta, Paco Marhuenda, publica al seu diari La Razón una malevolència: "El presentador que reconoce ser un hipocondríaco, sus padres fallecieron siendo muy jóvenes, no ha querido abandonar el hospital hasta que los médicos no han descartado cualquier daño neurológico provocado por el fuerte golpe". Els metges li han donat l'alta després de 6 dies de proves que han descarat qualsevol dany.

xavier sarda esposa ana gutierrez GTRES

GTRES

El millor presentador de la seva generació ja reposa sota l'atenta cura de la seva família, amb la seva dona Ana Gutiérrez. La que era perruquera a Crónicas marcianas aporta dues filles al matrimoni. Sardà té una filla d'una anterior relació. Els fans esperen el seu retorn a La Sexta  Tot ha quedat  afortunadament en un ensurt.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat