Fa un parell de mesos l'exjugador del Barça i actual entrenador de l'Al Sadd del Qatar, Xavi Hernández, va fer que les hordes ultres es mobilitzessin en contra seva després d'afirmar que "observo mucha injusticia en España. Sé que no vivo en un país democrático, pero creo que el sistema de aquí funciona mejor que el de allí. Lamentablemente veo que España no funciona de la mejor manera". Ara han tornat a sortir de la cova.

Xavi Hernández @AlsaddSC

@alsaddSC

L'excapità blaugrana fa temps que viu en aquell país, primer com a jugador, i ara com a entrenador. Avui mateix el seu equip ha disputat la primera eliminatòria del Mundial de Clubs, i la web de la FIFA ho ha aprofitat per fer-li una entrevista on Xavi ha tornat a parlar del Qatar amb aquests termes: "la familia está muy feliz porque nos han dado todo. Es un país muy fácil para vivir, muy cómodo, acogedor y seguro". Reacció virulenta de la xarxa en 3, 2, 1. El més suau que li han dit? "Hipócrita de mierda":

Que Xavi es compri un barret ben ample. Si ara li estan caient per totes bandes i encara no ha començat el Mundial del Qatar del 2022, imaginin què passarà quan s'acosti la data i el de Terrassa torni a parlar de les bondats del país on ara viu.