Ciutadans utilitza les xarxes per viralitzar els discursos més agressius dels seus líders. Inés Arrimadas és la persona més votada de Catalunya i el que diu té més repercussió. Com a nascuda a Andalusia té certa tendència a exagerar les referències a l'emigració des del Parlament i el seu últim discurs ha aixecat la indignació a les xarxes per insistir en un argument magrejat: "l'independentisme menysprea els catalans nascuts fora de Catalunya".

L'abús de la història dels avis que van venir a aixecar Catalunya li ha tornat a la cap de l'oposició com un boomerang dels nets d'aquells avis, que són els que tenen twitter: 

arrimadas parlament efe

EFE

La legitimitat per parlar dels emigrants andalusos a Catalunya durant el franquisme qui la té: els que han emigrat en democràcia o els nets d'aquells que van emigrar fugint de la misèria? Tothom pot parlar del que li sembli però fer-ho servir al Parlament amb la ira vermella de la líder taronja fa pensar en els nervis descol·locats per haver d'esperar 2 anys a Espanya i 4 a Catalunya per intentar governar.