Colpidora notícia la que acabem de saber sobre un exfutbolista internacional. Es tracta de l'austríac Volkan Kahraman, que ha estat assassinat als 43 anys. Una tragèdia i més si tenim en compte les circumstàncies que han envoltat aquesta mort. Segons mitjans locals, hi ha hagut una terrible discussió entre ell i un amic seu en una cafeteria, motiu que ha desembocat en un tret al cap amb una arma de foc. La policia i el personal sanitari han anat ràpidament al lloc dels fets, on després de l'assassinat de l'exfutbolista, ha continuat el drama. Per què? Perquè l'assassí, després de matar Kharaman, ha disparat a una altra persona que hi havia al bar i després s'ha tret la vida a ell mateix d'un altre tret.

volkan4
Volkan Kahraman
volkan5
 

Segons el diari Kronenzeitung, Orhan S., l'autor dels trets, era l'amo de la cafeteria i sostenia una relació d'amistat amb Volkan Kahraman des de fa anys, però la gelosia d'una de les parts van desencadenar l'enfrontament dins del local comercial. Commoció, doncs, especialment per part dels ciutadans austríacs, que han vist com s'acabava d'aquesta manera tan violenta la vida d'un futbolista que va ser una jove promesa durant la dècada dels anys 90, quan tenia poc més que 16 anys. Va començar a despuntar futbolísticament parlant, en el Feyenoord holandès, però després d'un temps on les seves participacions van anar minvant, va fitxar per l'Excelsior. El migcampista, a més, va arribar a ser internacional amb la seva selecció fins a en tres ocasions. Després de la lliga holandesa, va anar a jugar al seu país, a les files del Pasching, on va tenir una de les seves millors temporades. El bon paper a la lliga austríaca van propiciar que pogués vestir i defensar la samarreta del seu país. 

volkan8
Volkan Kahraman
volkan3
Volkan Kahraman
volkan6
Volkan Kahraman
volkan7
Volkan Kahraman

Nascut a Viena, fill d'una família d'immigrants turcs, des de petit va ser un apassionat per la pilota. Però la seva carrera no va acabar mai de despegar com a ell li hauria agradat. Kahraman tenia clar que "Sempre he vist el futbol d'una manera diferent als meus entrenadors i no sempre he fet el que em demanaven. Això, sens dubte, incloïa córrer. Sovint em lesionava i sovint discutia amb els entrenadors". I després que la seva estrella s'anés apagant, però, anant d'un equip austríac a un altre, cada vegada en categories més modestes, va penjar les botes el 2010. Un cop va deixar el futbol, es va llençar al món de la política, presentant-se a les eleccions parlamentàries com a principal candidat a les llistes del partit OVP. El 2015 va ser elegit membre del consell de districte de Simmering per a la plataforma Together for Vienna (GfW), el 2016 va ser atret per l'ÖVP, pel qual també es va presentar a les eleccions nacionals del 2017. Descansi en pau.