Vicent Sanchis ja fa 3 anys que exerceix de director de TV3. Amb encerts i errors, ha aguantat el timó durant el pitjor trienni de la cadena pel que fa a atacs polítics i mediàtics. Ho ha fet recolzat en dos grans pilars: fer audiència i mantenir l'orgull de cadena. Aquest hivern ha contractat unes cortinetes, molinets separadors o vídeos de transició entre programes amb un eslògan simple "Hivern". Són vídeos de 5 segons per anar a publicitat. Un d'ells és una meravella, una obra d'art, una absoluta novetat a les TV espanyoles: dues lesbianes joves al llit fent-se un petó a la boca:

tv3 separador hivern LGTBI

peto lesbic tv3

hivern tv3

TV3

Ha passat desapercebuda entre les noves cortinetes d'hivern que representen estampes rutinàries en un decorat a una plaça. Però s'emet sovint per passar a publi. TV3 segueix tenint cops de TV capdavantera, atenta a les minories i per sentir-se orgullós. Una TV pública que només avergonyeix la dreta i la ultradreta. Mentre Inés Arrimadas li redacta cartes de dimissió a Vicent Sanchis i les reparteix als diferents programes, la cadena té cops d'orgull contra la ultradreta.

arrimadas sanchis

arrimadas carta tv3

vicent sanchis TV3 ACN

TV3 / ACN

Telecinco van fent realities, Antena 3 va intoxicant, TVE va sense rumb, Vox puja a les enquestes i TV3 posa dues dones morrejant-se com a símbol de cadena.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat