Queden poques hores perquè comenci el Madrid-Barça a Valdebebas. La Lliga en joc en un Clàssic apassionant que, de guanyar-lo els de Koeman, posaria els blaugrana com a líders provisionals a l'espera del que faci demà l'Atlètico. Impensable fa uns mesos. Però Messi i companyia estan en mode velocitat de creuer i poden donar aquest vespre un cop de puny damunt la taula. Nervis entre l'afició culer, anaconda, com dirien a RAC1, que ja no para de moure's a l'estómac, emoció perquè arribin ja les 9 del vespre i comenci a rodar la pilota i veiem els jugadors del Barça amb aquesta samarreta que contempla orgullós Joan Laporta.

Joan Laporta senyera camiseta Barca Real Madrid @FCB

Joan Laporta, amb la samarreta que lluirà el Barça al Clàssic / @fcb

Qui n'ha viscut uns quants de partits contra l'etern rival és Carles Puyol. L'etern capità va protagonitzar, precisament en un Clàssic, una de les imatges més icòniques dels 122 anys d'història blaugrana, quan, després de marcar un golàs de cap, va agafar la senyera de capità i la va besar. Als culers encara se'ns posa la pell de gallina.

Puyol porta el Barça a la sang. Per això no ens estranya que el de la Pobla hagi triat algun fet relacionat amb el club dels seus amors per estrenar-se en el reels, o com es coneixen els vídeos d'Instagram que fan el mateix que els coneguts tik-toks. El gran capità ha penjat una publicació, la primera d'aquesta mena, a les xarxes socials, on se'l veu vestit de carrer, fent tocs amb una pilota i en un tres i no res, vestint la samarreta que portaran aquest vespre els Messi, Dembelé, De Jong i companyia. I no només això, també es toca el seu cor blaugrana, es dona un cop de pit i diu un "Vamos" que fa que els culers s'excitin. Un vídeo curt, però intens, que s'ha encarregat de comentar la seva estimada Vanesa Lorenzo:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carles Puyol (@carles5puyol)

Amb els ànims d'algú com Puyol, és impossible que el Barça, aquesta nit, no guanyi. De moment, primer gol abans de començar.