El periodista Jordi Basté ha incorporat una nova plataforma social al seu perfil públic: Tik Tok. Basté és actiu a la ràdio, la televisió, la premsa escrita però també en el món virtual: Instagram, twitter i ara Tik Tok. No la podia passar per alt ja que és l'espai de moda per compartir vídeos divertits, caricatures o imitacions d'altres personatges i mostrar la part més còmica que tots portem. En aquest cas, Basté ha escollit una cançó del personatge de Mario Kart, un spin-off del mític Super Mario.

Mario Kart

Amb la música de fons, el periodista ha recreat diferents situacions i preguntes quotidianes que l'identifiquen amb el seu treball i el que la gent li diu. Comença així: "Coses que et diuen quan et despertes a les 4 de la matinada per anar a la ràdio". I a partir d'aquí ballar de forma molt caricaturitzada mentre van apareixent els comentaris que més li repeteixen: "Estan posats els carrers?", "Has d'anar a dormir a les 6, no?", "Has d'estar sempre de mal humor, no?" o "Algú escolta la ràdio a les 6 del matí?". 

 

Basté ha generat una enorme expectació i ja suma en menys de 24 hores, més de 1.100 seguidors. Després, ha tornat a la xarxa on es mou millor que és Instagram per avisar-nos d'una cosa: "El tiktok d'abans és culpa d'alguna influencer que em vol fer mal". Nosaltres, de moment, ja el seguim!

Captura Instagram

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat