TV3 torna a tenir problemes amb el programa Bricoheroes i ara és el mateix programa, en boca de Jair Domínguez i especialment d'en Peyu, qui ha fet un fil de twitter inèditament crític per la seva duresa amb la TV que el contracta, TV3. La paraula censura és lletja i més en una TV pública. Peyu ha dit prou.

Aquest diumenge s'ha estrenat a les xarxes socials de TV3 la 3a temporada de Bricoheroes. Un espai pensat per emetre's fora de la TV convencional que acaba emetent-se per TV3 a l'estiu. Aquest passat juliol es va cancel·lar l'emissió per un aspecte de publicitat no anunciada. Passava després que Inés Arrimadas denunciés un gag sobre la bandera espanyola.

Plou sobre mullat amb la irreverència del programa i TV3 ha decidit ara no emetre un gag sobre la reina Letícia i Elionor. En Peyu denuncia censura i difon el gag a twitter.

peyu jair tv3

Jair Domínguez i en Peyu, TV3

En un gag sobre fer-se milionaris i viure a Andorra en Peyu explica quin somni té si fos ric: "Em cardaria gràcia que me la xupés la Letizia Ortiz". El gag és més llarg però Peyu el talla aquí i explica que TV3 el va censurar per "sexista" i masclista contra la reina Letícia. I fa un fil molt hostil amb TV3 defensant la llibertat creativa i d'expressió

En Peyu desvela interioritats com que TV3 no els va convidar a la presentació de la temporada ni va esmentar el programa o que la cadena ja els ha informat que no emetrà la 3a temporada per TV3 "per estalviar-se problemes":

peyu jair tv3 

Peyu i Jair a TV3

La denúncia de censura contra TV3 té suports des de la mateixa TV3, com el tuit de Carles Porta, o des d'àmbits polítics com el tuit de Jordi Turull:

La cadena donarà les explicacions que consideri però algú de la cadena ha penjat a Vimeo el gag sencer i era més irreverent encara, i seguia la broma referint-se a Elionor, la filla de la reina que diumenge farà 16 anys.

Peyu: " "Em cardaria gràcia que me la xupés la Letizia Ortiz".

Jair: "És poc de ric, és poc de ric... Si m'haguessis dit la filla. La filla és excessiu. Si m'haguessis dit fer-te una ratlla de coca al cul de...".

jair dominguez ratlla tv3

En Peyu i el gag de la ratlla de coca, TV3

Aquest és el vídeo del gag sencer que consta penjat pel Departament d'Entreteniment i Culturals de TV3:

Vímeo

La polèmica està servida: alguns hi veuen censura intolerable de TV3, altres veuen un gag desafortunat sobre Elionor i el sexe oral, barrejant-hi Letícia i cocaïna. Tot és el mateix gag irreverent i iconoclasta. TV3 decideix i els autors del gag el defensen. Portarà cua.