TV3 començava aquest dilluns la programació d'estiu amb novetats i repeticions. Un dels programes que es reemeten per estalviar costos és Bricoheroes, on en Peyu i Jair Domínguez ensenyen bricolatge amb el seu estil peculiar i un humor trencador. Ni tan sols són capítols nous sinó repetits els que ja es van emetre per Internet. 

Així que cap dels gags que ara es tornen a emetre no pot ofendre algú per sorpresa ja que es va emetre fa mesos i no va causar cap escàndol. Però Ciutadans en general i Inés Arrimadas en particular no tenen sentit del ridícul i s'ha llençat a criticar un gag vell del Bricoheroes que es va tornar a emetre dilluns. Un comentari sobre la bandera espanyola. Vídeo:

BRICOH 01m

Jair Domínguez i en Peyu, TV3

Els presentadors, coneguts humoristes, feien això, humor sobre bricolatge de cintes d'aquelles que serveixen per fer llaços. Per exemple una cinta amb les quatre barres de la senyera que serveix per adornar les roses de Sant Jordi. En Jair Domínguez deia que servia qualsevol cinta amb altres motius o banderes, "Com la del Betis, una esvàstica... " i en Peyu reblava el gag "Llibertat d'expressió, val qualsevol bandera mentre no sigui espanyola".

El gag no ha fet gràcia a una associació autodenominada "de joves constitucionalistes de Catalunya" anomenada S'ha acabat. El seu líder va fer-se popular com un dels oradors de la manifestació fracassada de Colón contra els indults. No cal dir que els joves de S'ha acabat són de Vox, Cs o PP.

bricoheroes TV3

Jair i Peyu, TV3

Els joves de S'ha acabat són esbiaixats des del mateix nom de l'ONG que prenen d'una vella i coneguda associació antiterrorista, Basta ya. Per ells, el procés és ETA. El cas és que des d'aquest ens unionista algú veia TV3 dilluns al vespre i va gravar la seva pantalla de tele amb el gag. Com si fos nou.

I fan un tuit atacant la cadena: "TV3 no tiene límites. Afirman que es mejor llevar una esvástica que una bandera española ¿Hasta dónde van a llegar?".  Els tuitaires unionistes indignats i la líder de Ciutadans els ha donat peixet. Inés Arrimadas: "Observen la concordia en Cataluña".

ines arrimadas efe

Inés Arrimadas amb la cara rejovenida, EFE

Arrimadas ho ha tornat a fer. Té una dèria per criticar TV3 per un espai d'humor. Li molesten gags de Polònia sobre pares que demanen escola en castellà i li molesten gags de bricolatge indepe. Els seguidors ultres de twitter la segueixen com al flautista de Hamelin:

TUIT

 

Un gag, d'un programa repetit, exagerat i descontextualitzat fins a l'extenuació: "Ese odio a lo español, ¿dónde lo habrán mamado?, No entiendo como no nos hemos organizado y vamos a cerrar TV3, nos sentamos allí y no entra nadie. En eso nos ganan, se movilizan mucho más.Ya van a calzón quitado. Con los indultos de Sánchez, los lazis se sienten imparables. Es mejor una evastica que una española ,a esta gente y sus seguidores se les está yendo de las manos. Como los niños, hasta donde se les deje..."

El programa va tenir 111 mil espectadors i un 8,6% d'audiència, el més vist de TV3 de tota la tarda vespre. El que Arrimadas oculta és que és un programa iconoclasta i d'humor, no de debat ni informatiu. Un espai pensat per emetre's només a internet on en Jair i en Peyu se'n foten del mort i de qui el vetlla. En aquest cas, la morta és Arrimadas.