María José Camacho és jugadora de futbol, jugadora de pàdel i parella d'un exjugador del Barça, Francesc Arnau.

dona arnau2

@mjpelina

arnau barça

Efe

El porter català va debutar a les categories inferiors del Barça l'any 1994 i després va passar al primer equip on no va poder fer-se clarament amb un lloc de titular durant les tres temporades que va defensar la samarreta blaugrana. Va fer més fortuna jugant al Màlaga, club on després va passar a ser el director esportiu.

dona arnau i arnau

@mjpelina

Ara ella ha protagonitzat una tremenda baralla, més pròpia d'un camp de futbol anglès als anys 80 que no pas d'un partit respectuós de pàdel. I no és pas la primera. Fa dos anys ja va ser acusada d'amenaçar de mort un àrbitre quan disputava un partit de futbol femení. Torneig de pàdel al club esportiu de l'hotel Los Monteros, a Marbella. Dues parelles de noies juguen un partit quan hi ha una bola dubtosa. Les quatre comencen a discutir i la cosa se surt de mare fins esdevenir una baralla barriobajera. Segons els testimonis, van començar a dir-se el nom del porc i acte seguit, a la dona de l'exporter no li van caldre guants per propinar-li a una contrincant dos cops de pala i una forta puntada de peu.

dona arnau padel

@mjpelina

Mentre ella estava en matèria, la seva parella de joc estomacava al nòvio de l'agredida fins deixar-lo, segons explica ell a El Mundo, inconscient: "Lo estuve durante seis minutos y en el hospital me tuvieron que poner seis puntos de sutura. Yo sólo traté de defender a mi pareja cuando vi cómo era agredida y cuando me abrieron la cabeza traté de defenderme". La policía local de Marbella va arribar amb tres patrulles per detenir la baralla i es va endur la dona d'Arnau i a la seva companya. Totes dues han estat denunciades per unes escenes difícilment justificables:

María José Camacho, però, es mostra indignada per les acusacions, tot i que se la vegi a les imatges llançant una patada voladora que ni Bruce Lee.

stories dona arnau

Veurem en què acaba tot plegat.