Una de les pitjors coses que tenen les festes nadalenques són les felicitacions nadalenques. Si ja és prou pesat haver d'aguantar christmas a tutiplén via xarxes, amb muntatges suposadament graciosos, només cal afegir-hi a aquells famosos amb ganes de ser ocurrents enviant felicitacions i muntatges als seus seguidors. Per no parlar d'alguns engendres com les felicitacions de Nadal enviades per la casa reial. L'última en gravar-se en aquestes dates ha estat Andrea Levy.

La delegada de Cultura de l'Ajuntament de Madrid volia felicitar les festes “en plan bonito”. I per bonito, ella entén gravar-se amb uns patins en una pista de gel i anar saludant estil Elsa de Frozen. Però la que s'ha quedat glaçada ha estat ella. "¡Si la vida te da limones, haz limonada!", diu, acompanyant un vídeo on es fot una plantofada en fallar-li l'equilibri. Més que llimonada, el que ha fet ha estat una nata. 

andrea levy patines

Andrea Levy (@alevysoler)

Levy s'aproxima a càmera per dir el seu missatge de Nadal, però just en aquest moment, cau a terra i es queda boca amunt. Això sí, la política popular s'ho ha pres amb filosofia i bon humor.

Que passi ja el Nadal. Prou de felicitacions originals.