El nou Consell de ministres omple pàgines de premsa blanca, groga i rosa. El digital LOC ha investigat la vida sexual dels 22 ministres i el resultat és del tot convencional excepte en dos casos: Carmen Calvo i Salvador Illa. De la poderosa vicepresidenta Calvo escriuen que "se casó a los 19 y  tuvo a Vanessa, su única hija. También se casó en segundas nupcias con un sociólogo del CSIC. Se separó. Dicen que tuvo un idilio con su escolta y ahora está soltera".

carmen calvo EP

EP

De Salvador Illaúnic català amb Manuel Castells, el digital rosa de El Mundo és encara més punyent insinuant que és asexual: "Se desconoce su estado sentimental". Ningú ha parlat dins el PSC i cap dels molts perfils publicats sobre ell li atribueix una relació sentimental. El Mundo no pot revelar res d'Illa.

salvador illa EP

EP

Els dos que desperten més curiositat són Juan Carlos Campo, parella sentimental de Meritxell Batet. Una relació on cadascú aporta dues filles d'anteriors relacions. I Fernando Marlaska (únic homosexual del gabinet un cop dimitit Máximo Huerta) casat amb Gorka Gómez. És el primer ministre de la democràcia casat amb algú del mateix sexe.

juan carlos campo GTRES

marlaska marit GTRES

GTRES

Per primer cop dos cònjuges (tot i que no s'han casat) conviuen al Consell de ministres, Iglesias i Montero, però el diari no afegeix res de nou a l'enorme literatura que gira al voltant d'ells i els seus tres fills. Més entretingut està el digital comptant quants solters hi ha: Margarita Robles i Arancha González Saya

margarita robles EP

gonzalez laya EP

EP

I en el campionat de qui té més fils guanya Ábalos amb cinc i gairebé l'atrapa Calviño amb quatre.  Sánchez l'ha encertat: hi ha de tot. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat