Juan del Val i Nuria Roca són en aquests moments dos dels rostres més mediàtics del panorama nacional. Els dos porten més de dues dècades vinculats a la petita pantalla, tanmateix, l'escriptor sempre s'ha mantingut en un segon pla darrere de càmeres. Ell ha treballat com a guionista a 'El Hormiguero', però amb la pandèmia es va atrevir a col·laborar a la taula de debat. De fet, el programa de Pablo Motos va ser qui va ajudar en el ressorgir de Nuria Roca, que feia anys que estava desapareguda dels mitjans de comunicació.

Nuria Roca i Juan del Val envien als seus fills un any a estudiar batxillerat als Estats Units

Els col·laboradors han prodigat complicitat davant de les càmeres i han donat petits detalls de la seva vida quotidiana i privada, com en les seves xarxes socials, on els seus fills són els grans protagonistes. Nuria Roca i Juan del Val estan molt orgullosos d'ells. El matrimoni té tres fills, el mitjà es troba estudiant batxillerat als Estats Units. La seva mare és qui més ho està trobant a faltar a casa. Se'n va anar a finals d'estiu i porten diversos mesos sense estar tots junts a casa. Aprofitant les festes nadalenques, la família per complet ha fet les maletes i ha sobrevolat en bassal per retrobar-se amb el menor.

La decisió que l'adolescent se n'anés a estudiar a milers de quilòmetres de casa va ser dels seus pares, sempre amb l'opinió del menor, els qui creïn vital que el nen creixi un temps allunyat de la família i els seus amics perquè maduri i l'enriqueixin les experiències.

Nuria Roca va ser qui va comunicar els seus seguidors que el seu fill marxava a estudiar batxillerat als Estats Units. "El meu amor, comença l'any de la teva vida. Aprofita, gaudeix i 'coneximent' que diu la iaia ('veu amb compte', que diu la iaia)". No és l'únic que va marxar a l'estranger per estudiar. El seu germà gran ho va fer durant el primer any, i probablement també ho farà la benjamina de la casa. A tota la família li encanta viatjar i conèixer món. Sempre que tenen un descans en els seus respectius treballs, Nuria i Juan fan les maletes per descobrir nous països.

Estudiar a l'estranger comporta un important desemborsament de diners que no està a l'abast de totes les famílies, només de les més acabalades, com és el cas de Nuria i Juan que atresoren una important fortuna anualment per els seus respectius treballs en televisió. A més, també compten amb milers de seguidors a les seves xarxes socials i es podrien considerar ja uns autèntics influencers sèniors. Han treballat amb diverses marques com 'El Corte Inglés'.

Fa un dia Nuria Roca va compartir una fotografia on es podia veure tota la família al cotxe, només faltaven els gossos. Una imatge familiar amb la què aprofitava per felicitar les festes als seus seguidors. La família per complet es troba de ruta per San Francisco.