Va tan maca que fins i tot la copien les ancianes. Això de Victoria Federica i el seu estil del segle XXII és brutal: posa com la reina del futur. El seu camí al tron d'Espanya és molt complicat -és la 5a Borbó en la línia de successió després de Felipe, Leonor, la infanta Sofia, la infanta Elena i el seu germà Froilán-, però ella es creu ja una reina. El seu últim vestit és per repassar-lo en bucle, amb tota mena de detalls. Ha estat a la gala Starlite 2022, a Marbella.

Organitzada com cada any per Antonio Banderas, la gala de la Fundació Starlite és un dels esdeveniments més esperats de la temporada d'estiu a Marbella. En aquesta edició, com ja és costum, han desfilat tota mena de 'faranduleros' espanyols, entre els quals han destacat Ana Obregón, Ainhoa Arteta, William Levy, Santiago Segura, Carmen Lomana... i Victoria de Marichalar. Els Borbons tornen a estar presents en aquesta gala un any més. I en aquesta edició amb un vestidet cridaner. La neta de l'emèrit estava d'onze sobre deu en la seva desfilada pel photocall.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

Lluint un disseny de colors alegres, VicMaBor ha optat per un vestit brillant, amb màniga llarga i un pronunciat escot que li queda com a anell al dit. Acompanyat tot això amb unes sandàlies platejades de taló, la neboda de Felip VI portava el vestidet per sobre de l'alçada del turmell. Sobren les paraules: GE-NIAL. Tan genial que fins i tot personatges com la comtessa alemanya Gunilla von Bismarck l'han copiat. La besneta de l'artífex de la reunificació alemanya Otto von Bismarck, que té 72 anys, ha aparegut acompanyada de la seva parella amb el mateix look que la filla de l'infanta Elena. Res a veure: a la Borbó li quedava molt millor. Ni punt de comparació.

Von Bismarck EFE
Von Bismarck EFE

Santiago Segura, protagonista

Analitzant alguns dels conjunts per a l'ocasió, el que més ha impactat ha estat el de Santiago Segura. L'actor madrileny ha donat la nota amb un look surrealista. Similar a la indumentària que lluu un tennista en la pista central d'un circuit de torneig, Segura ha posat davant de les càmeres amb una gorreta, un alegre vestit de mariner, sabatilles blanques d'esport, pantalons curts i mitjons llargs. El que vindria a ser anar fet un quadre.

Santiago Segura EFE
Santiago Segura EFE

María Casado sorprèn amb la seva parella

La presentadora de televisió María Casado també ha estat una de les assistents a l'esdeveniment juntament amb la seva parella, la cantant Martina Di Rosso. Optant per un clàssic vestit negre, la conductora ha fet ja pública la seva relació sentimental, de la qual ens n'alegrem molt. Visca l'amor!

María Casado i Di Rosso EFE
María Casado i Di Rosso EFE