Per la premsa rosa, Victoria Federica no és més que la filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar, una royal a qui no li perdem el rastre. Però ella prefereix anar a contracorrent del protocol i les maneres de la Casa Reial, ha volgut despuntar sempre com a influencer, segons ella, en l'àmbit de la moda. Vicmabor, així es fa dir al perfil, creu que els 286 000 seguidors que acumula són gràcies als seus looks i fotografies. Tanmateix, la seva trajectòria per les catifes vermelles no té massa bona crítica, a tots els esdeveniments públics que assisteix, la crítica i la xarxa sempre l'assenyalen com la pitjor vestida. I en el seu últim look, ho ha acabat de demostrar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

Victoria Federica és la VIP del moment, la veiem a tot arreu: cursa de MotoGP, Torneig Mutua Madrid Open, on va coincidir amb la infanta Elena, la reina Sofia i el seu cosí, també va estar convidada a la desfilada de Louis Vuitton al Parc Güell i aquest cap de setmana, entre la multitudinària llista d'esdeveniments, tenia la boda del seu cosí Amelio de Marichalar amb Carlota Viguera. La royal i influencer, tenia una única missió: retransmetre'ns tots els detalls, i en concret el seu look. Des del seu Instagram va anar publicant detalls i fotografies dels nuvis, però, sens dubte el que va cridar més l'atenció fou el vestit que va escollir. Ni la combinació de les peces, ni els colors, ni accessoris, un cop més ha demostrat que la moda no és el seu punt fort.

Amalio Marichalar i Carlota Viguera / Instagram
Amalio Marichalar i Carlota Viguera durant la seva boda / Instagram
Victoria Federica look boda cosí /   Instagram
El look de Victoria Federica per la boda del seu cosí / Instagram
Victoria Federica i convidades boda / Instagram
Victoria Federica amb la resta de convidades vestides de la mateixa marca / Instagram

Un vestit d'un color marró clar, simulant unes flors violeta, per damunt, un xal d'estampat groguenc que no acaba de concordar amb l'estampat del vestit i, per acabar-ho d'adornar, un colofó en forma de flor negra a prop del coll. No cal tenir molts coneixements de moda per arribar a la conclusió que el look total fa mal als ulls només de veure'l. El outfit està dissenyat i creat per MOC, una marca espanyola emergent de la qual Vicmabor n'està enamorada. No és la primera vegada que la veiem lluir alguna de les seves peces, però sens dubte, aquest cop ha escollit la pitjor. De fet, entre la resta de convidades que també van optar per la marca, Victoria Federica és de les pitjors. 

Salseologia Victoria Federica   Instagram
Salseologia, comenta el look de Victoria Federica /Instagram

Segons la revista ¡Hola! Victoria Federica "ha lucido el look que ficharan, a partir de ahora, las amantes de los tejidos y los tintes naturales" però bé, ens qüestionem si realment hi ha alguna amant del seu look, perquè per la xarxa no han pogut evitar assenyalar el seu desastre. Així com el compte d'Instagram, Salseología, qui directament l'ha destacat com un dels pitjors looks que ha vist mai. Fins i tot n'hi ha que li han tret semblances a un crepè o uns ous remenats. 

La filla de la infanta Elena ho intenta. Va acompanyada de les més influencers més top, però per les venes no li corre sang de fashion victim, ella té sang de royal, sang blava. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!