La jove Victoria Federica desperta la curiositat de molts amb l'alt nivell de vida que porta als seus 21 anys acabats de fer. A la neta de Joan Carles, malgrat haver estudiat Administració i Direcció d'Empreses en una caríssima universitat de Madrid, no se li coneix professió formal. No se sap què fa. Només se sap que passa molt de temps amb el seu nòvio, que es guanya la vida com a D.J., i que es dedica a anar a una infinitat de festes i esdeveniments que se celebren a Madrid.

Esdeveniments multitudinaris en els quals les fotos, música, menjar i aigua amb misteri no falten. Tampoc els paparazzis que no treuen l'ull de sobre a la filla de la infanta Elena. I precisament així es pot veure en el vídeo del qual s'ha fet ressò Telecinco. Vídeo mai abans vist en el qual les càmeres enxampen la jove tornant a casa després d'una llarga nit de festa i diversió per Madrid. Crida l'atenció els greus problemes que té la jove per caminar. Tants que fins i tot ha de recórrer a l'ajuda d'una de les seves amigues per fer uns quants metres. La nit més boja de Victoria Federica, a continuació.

Victoria Federica i nòvio Jorge Bárcenas GTRES

Victoria Federica amb el seu nòvio / GTRES

El programa Viva la vida, presentat els caps de setmana per Emma García a Telecinco, no té gaire simpatia cap als membres de la família reial. Les coses com són. El gener del 2021, per exemple, van publicar la primera foto de Joan Carles a Abu Dhabi. Una imatge molt buscada per tots els mitjans de comunicació en la qual l'emèrit lluu molt gran i delicat de salut, desmillorat i amb grans problemes per caminar havent de recolzar-se en dos dels seus guardaespatlles.

Una fotografia de la qual tothom es va fer ressò i que no va deixar en bon lloc a Joan Carles. Doncs bé, la història ara s'ha repetit. Ha estat durant la tarda de diumenge 28 de novembre que el programa de Mediaset s'ha fet eco d'un vídeo de la jove Victoria Federica tornant a casa després d'una llarga nit de festa per la capital. I la jove, igual com el seu avi, també té greus problemes per caminar. Foto:

victòria federica caminar talons problemes

Victoria Federica tornant de festa a casa / TELECINCO

El cas és que Victoria Federica el dimecres 24 de novembre a la nit va anar al lliurament dels premis BMW de Pintura en el Teatro Real. Un acte en el qual va coincidir amb la seva àvia Sofia. Un lliurament de premis del qual se'n va anar molt ràpid perquè tenia una altra cita: la festa de la firma GHD que va reunir influencers de la talla de Dulceida, Laura Escanes o María Pombo.

Una segona festa en la qual la filla de la infanta Elena, jutjant pel vídeo publicat per Telecinco, ho va donar absolutament tot. Tant que de tornada a casa els altíssims talons que lluïa li van passar una mala passada i va optar per descalçar-se i caminar pels carrers de Madrid sense sabates acabant amb els peus negres. La prova:

victòria federica peus negres

Victoria Federica amb els peus negres / TELECINCO

victòria federica peus negres detall

Pla detall dels peus negres de Victoria Federica / TELECINCO

Tot i que aquí no va acabar la cosa. Li feien tant mal els peus a Victoria Federica que fins i tot va demanar a una amiga seva que la portés a collibè durant uns quants metres perquè no podia caminar. Tela. Fotos del moment:

victòria federica cavall amiga

Victoria Federica a collibè amb una amiga / TELECINCO

victòria federica cavall amiga 2

Victoria Federica a collibè amb una amiga / TELECINCO

La gran pregunta és, va passar per la dutxa la jove en arribar a casa per rentar-se els peus negres? O es va posar a dormir directament deixant els llençols fets un desastre?