Víctor Elías va tenir una adolescència atípica. Es va fer famós de la nit al dia quan, amb només 13 anys, va començar a interpretar en Guille de ‘Los Serrano’, l’any 2003. Cinc anys més tard, quan va arribar el final de la sèrie, l’actor madrileny en tenia 18 i ja era molt popular. Però després d’haver estat una estrella infantil, Elías va dedicar-se a fer papers menors a la televisió.

victor elias los serrano

Mediaset

Del final de ‘Los Serrano’ ha passat més d’una dècada. Què se n’ha fet ara, d’en Víctor Elías? L’artista madrileny ja té 29 anys i està a punt de casar-se amb la seva nòvia María Torrejón. Professionalment, Elías s'ha dedicat al món del teatre i de la música. Un camp, aquest darrer, que l’ha dut a treballar amb els Taburete, el grup de Willy Bárcenas (el fill de l’extresorer del PP empresonat, Luis Bárcenas). Com a teclista, l’actor fa setmanes que està de gira amb ells.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻 @taburetegram

A post shared by Victor Elias (@lalias3) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻🔥🔥🔥🔥🔥 . @yolandamorenomusicphoto

A post shared by Victor Elias (@lalias3) on

Potser alguns recordeu els inicis de la carrera musical de l'actor madrileny. Va ser l'any 2004, quan el grup de nois que formaven part de 'Los Serrano' va fundar Santa Justa Klan. Adrián Rodríguez, Andréz de la Cruz, Natalia Sánchez i el mateix Víctor Elías van treure dos discos i van popularitzar cançons com 'A toda mecha', 'Yo paso del amor' o 'Del 1 al 10'.

santa justa klan adrian rodriguez natalia sanchez victor elias andres de la cruz gtres

GTRES

El vincle entre Víctor Elías i Taburete ve de mesos enrere. Al 2018, l’ex de ‘Los Serrano’ va començar a col·laborar esporàdicament amb el grup de Willy Bárcenas i aquesta primavera ha participat al videoclip de ‘Soñadoras’, que els Taburete dediquen a les noies de la selecció espanyola de futbol.