La llista de joguines trencades que ha donat el món de la televisió, el cinema o la música és interminable. Joves talents que van menjar-se el món en els seus inicis, que van esdevenir imprescindibles i la salsa de tots els plats, i que d'un dia per l'altre cauen en l'oblit més absolut, generant de retruc depressions, sentiments de fracàs i problemes econòmics. Lamentablement de casos n'hi ha a cabassos. I a Sálvame, que deuen tenir una espècie de radar per aquests perfils, hem conegut el darrer cas.

adrian rodriguez 2

@adrianrodriguez

Adrián Rodríguez era l'ingredient amb el que comptaven totes les sèries de televisió que volien posar la cirereta del pastís, especialment en projectes per a tots els públics. L'actor de Cornellà, sense ser el protagonista absolut, es menjava els seus partenaires quan apareixia en pantalla, ja fos a Los Serrano, Física o Química o El chiringuito de Paco

Antena 3

El seu talent, però, tocava més pals. La música també li va proporcionar èxits i reconeixements. Des de ben petit, guanyant el concurs Menudas estrellas imitant Chayanne o ja d'adult, muntant un grup teenager, els SJK (Santa Justa Klan) amb els seus companys de repartiment de Los Serrano o participant a Tu cara me suena deixant bocabadat el jurat en més d'una ocasió.

Antena 3

Però Rodríguez va cometre un error: anar de concursant a Supervivientes. O més ben dit, l'error va ser abandonar. La boca del llop de Telecinco és temptadora i l'actor-cantant va decidir lluir els molts tatuatges del seu cos a l'illa d'Hondures. Però les 'nuevas experiencias' que volia viure no van ser de color de rosa. Després d'uns dies en que no trobava el seu espai va decidir abandonar abans d'hora. I van començar els problemes. Decepció familiar, companys de professió que li giraven l'esquena, ostracisme professional fruit de poques trucades rebudes després de veure'l al reality, deutes amb Hisenda i un encara més gran amb la productora del programa. Indemnització quantiosa i un any sense feina.

adrian rodriguez supervivientes

Telecinco

Ell mateix ha tornat a un plató on curiosament es parla molt de Supervivientes, el de Sálvame, per fer una dolorosa revelació: "Estoy en psicólogos y atravesando un proceso depresivo. He tocado fondo. Tuve que dejar mi piso y ahora me refugio en la música; estoy haciendo un disco de música más personal, nada comercial". Una espiral de dolor que l'ha fet romandre a casa sense voler veure ningú: "No tenía ganas de enfrentarme a las preguntas del porqué me había ido. He fallado a mis padres y a mi hermana, que me defendía en plató. No me llaman de casting y no me dan trabajo en ningún lado". Les productores s'han oblidat d'ell. I els companys també. "Me hablo con Víctor Elías -de 'Los Serrano'-, pero la mayoría de compañeros no han compartido mi participación en Supervivientes". Oblidat i empestat. I sense poder contenir les llàgrimes. Clica a la foto per veure el vídeo.

adrian rodriguez3

Telecinco

Continua esperant que la situació canviï, però tal i com li ha confessat a Jorge Javier Vázquez, és conscient de la realitat que ara li toca viure: "Puede ser que hayan tachado mi nombre por mi paso por Supervivientes o por mi imagen de tatuado. Soy humano, he fallado, pero me gustaría que me dieran otra oportunidad". 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat