Sevilla s’engalana aquests dies per acollir la Feria de Abril, la gran festa de primavera de la capital andalusa. Com va passar fa dos caps de setmana a la de Barcelona, que va rebre Inés Arrimadas, la Feria de Abril de Sevilla veu passar aquests dies per les seves casetes un munt de dirigents de Ciutadans. Entre d’altres, la presidenta del parlament andalús, Marta Bosquet, que hi va anar ahir acompanyada de Juan Marín, el vicepresident de la Junta d’Andalusia, també del partit d’Albert Rivera.

fira d'abril arrimadas EFE

feria abril efe

EFE

Però mentre Inés Arrimadas va enlluernar tothom amb un vestit espectacular, la presidenta del parlament andalús ha provocat multitud de crítiques pel conjunt que va decidir portar ahir a la Feria de Abril. El vestit és, si més no, controvertit. Marta Bosquet va pensar que seria una bona idea enfundar-se en aquest uniforme negre amb farbalans i transparències al coll i a les mànigues que ha generat una reacció unànime: l’horror. “Susto o muerte”, “esperpento”, “sin comentarios”... la xarxa al·lucina amb l’espant de la dirigent taronja i la destrossa.

marta bosquet presidenta parlament andalus efe

EFE

La presidenta del parlament d’Andalusia no ha estat pas l’única que ha rebut aquests dies crítiques ferotges per vestir inadequada a la Feria de Abril. Aquest cap de setmana, l’exgranhermana Amor Romeira es va plantar al recinte firal amb un vestit negre que molts sevillans no van entendre, una mena de corsé i una faldilla que començava a l’alçada dels genolls, lluint cuixes.

Els comentaris contra Amor, bestials, indignats: “Se te debería caer la cara de vergüenza”, “ridícula”, “vulgar”, “hortera”...

comentaris amor 1

comentaris amor 2

comentaris amor 3

comentaris amor 4

comentaris amor 5

El més probable és que Marta Bosquet i Amor Romeira pensessin que anaven a una festa de Halloween.